Paras suihinotto blondi pillu

paras suihinotto blondi pillu

Todellisuus on manskun essolla jauhamssa paskaa jokereiden matsista tai jostain helvetin autoista. Jatka siis runkkausta autonkuljettaja. Oi, tuo nykyajan ylväs kerubi, stadilainen taksisuhari. Jos mä olisin nainen niin saisin olla ihan vitun epätoivoinen että antaisin pesää jollekin tyypille joka saa liksansa siitä, että istuu ihraisella ja hikisellä perseellään haisevassa autonpenkissä ja puhuu paskaa niin paljon että lyhyenkin taksimatkan jälkeen tekee mieli tehdä jotain joka Suomen rikoslaissa täyttää pahoinpitelyn tunnusmerkistöt.

Itsekin olen ajanut jonkun aikaa taksia muutaman kuukauden, kunnes vaihdoin alaa ja toi on kyllä kaupunkilegenda sekä sun märkä päiväuni. Toinen vaihtoehto on, että rimasi on niin alhaalla, että nussit niitä kaikkein kännisimpiä keski-ikäisiä akkoja, kun et muilta saa. Ei onnistu, tupiin mars!!! Jos sitä joskus sais muuta ku nyrkkikyllikkii niin vois tehä poikaa Mitäs teet kun mittari on rekisteröiny esim.

Pieni kassavaje, vai maksatko itse sen omasta lompakosta? Voisko tunnustaja tai joku muu luonnossa maksun ottanut taksikuski kertoa????!!! Arvasin että tää saa reaktioita aikaan. No teille kaikille haukkujille tiedoksi että totta se on,että naiset antavat hyvinkin helposti ja nyt tarkoitan nuoria enkä mitään keski-ikäisiä harakoita. Otan osaa puolestanne kaikki haukkujaluuserit joita vituttaa se,että jotkut yksinkertaisesti saavat,jotkut eivät.

Itse 4v ajoin joskus Taxia. Ja yleensä naiset sen aloitti. Mut kyllä se rupesi välillä vituttamaan ja joutu jo ruveta välillä valitsemaan asiakkaita kun ei aina jaksanut kuunnella oo onpas meillä nyt hyvännäköinen kuljettaja.

Silloin ainakin oppi et kyllä ne naisetkin vonkuu. Mikäköhän nyt taas joitain riipoo?? Olen itsekin taksimies ja todellakin on totta, että naiset suorastaan flirttailevat jopa selvinpäin.

Menkää epäilijät työntämään pää kaivoon. Nykyään teen sen ilmaseksi! Itselläni kanssa samanlainen menneisyys tässä asiassa. Nyt olen naimisissa tämän naisen kanssa joka kerran tarjosi ihanat aamukahvit lauantai-illan päätteeksi kotonaan.

Siitä aikaa tosin jo 8 vuotta,nyt seksiä on harrastettu taksissa useastikin muistojen takia mutta vain silloin kun itse ajan. Olen taksikeskuksessa töissä ja tiedoksi tytöille jos ette vielä ole huomanneet niin takseissa on kamerat..

Doh, noitahan nauhoa ei seurata, vain poliisisetille näytetään mikäli on tapahtunut rikos, idiootti. Stadin taksissa taitaa vaan olla se 10v. Eli paskaa taidat puhua, koska 18v: Ite oon ajellu mittarilla opiskelujen ohessa jokusen vuoden ja muutama tapaus on ollu, missä maksu on haluttu suorittaa luonnossa. Oon kuitenkin sen verran rakastunut naiseeni, ettei tulis mieleenkään suostuu. Tuolla sinun serkkupojallasi oli samanlainen vehje jalkovälissään kuin sinullakin.

Serkkupoika kuitenkin niin kovasti halusi itselleen samanlaisen, että minä sitten lahjoitin toisen hänelle, selitteli mies. Ystävättärelleen hän kertoi elämyksiään: Hän ei puhunut mitään, riisui vain ja tuli viereeni sänkyyn. Sitten hän alkoi hyväillä minua, mutta ei puhunut mitään.

Hän otti minut neljä kertaa eikä puhunut mitään. Sen jälkeen hän puki päälleen ja meni pois sanaakaan sanomatta. Minä jäin ihmettelemään, että mitä kummaa hän oikein halusi.

Uimakoulussa hän sanoi uimaopettajalle: Operaation jälkeen hän kysyi tohtorilta punastellen: Ajettiin pari kilometriä ja kuljettaja pysäytti auton metsätielle. Mieskuski avasi vetoketjunsa, veti kookkaan miehisyytensä esiin ja kysyi: Blondi tarttui kaksinkäsin vehkeeseen ja kumartui sanomaan: Eräänä iltana hän vei miehen asuntoonsa ja he naivat käyttäen kondomia. Yhdynnän jälkeen blondi kysyi mieheltä, että mikäs annetaan lapselle nimeksi. Mies katsoi hölmönä, otti kondomin käteensä, sitoi sen ja heitti ulos parvekkeelta tokaisten: Matkan aikana hän piti päiväkirjaa: Minulla oli kunnia syödä kapteenin pöydässä.

Kapteeni kutsui minut tutustumaan komentosiltaan. Kapteeni on tehnyt minulle sopimattomia ehdotuksia. Kapteeni uhkasi upottaa koko laivan, mikäli en suostu hänen ehdotuksiinsa. Olen pelastanut ihmisen hengen. Sulhaseni odottaa jo kirkolla. Hänellä kävi asiakkaita enemmän, kuin kenelläkään muulla.

Silti hän kulki rääsyissä ja kävi ruokaostoksilla alennusmyynneissä. Muut ilotytöt ihmettelivät, miksi blondi oli niin köyhän näköinen ja kysyivät, että eivätkö asiakkaat maksa hyvin. Blondi vastasi ihmeissään, että asiakkaidenko tässä kuuluukin maksaa? Blondi laski housut kinttuihin. Virkailija tutki seteliä ja sanoi sitten pitävänsä rahaa väärennettynä. Hän katseli lypsämistä ja pyysi saada hänkin koettaa. Tottunein ottein hän rupesi vetelemään utareista.

Mutta kauanko näitä pitää puristella, ennen kuin ne alkavat kovettua? Mikään ei tuntunut auttavan ja tuskastunut blondi meni viimein paikallisen kyläparantajan juttusille, joka antoikin ohjeet: Blondi teki kuten ohje kuului, ja kumma kyllä rinnat alkoivat kehittyä.

Eräänä päivänä hän meni vaateostoksille, kun mieleen ykskaks välähti että kello on Niinpä hän päätti toimittaa hoidon hyllyjen välissä huomaamattomasti, sillä olihan liikkessä varsin hiljaista. Kesken toimituksen kuitenkin vartija hyppäsi hyllyn takaa esiin kysyen yrmeästi: Blondi kertoi pienistä rinnoistaan ja että oli löytänyt vihdoin avun, mutta se täytyy suorittaa klo Onko se kello jo niin paljon?

Näin hän aloitti rytmikkäästi: Pappi tuli ristimään nuorimmaista ja totesi: Mutta minua miellyttää kovasti niiden tekeminen. Hän kaatoi itselleen lasin maitoa ja juodessaan sitä hän huomasi että hänen kalunsa oli edelleen kuuma ja kankea, niinpä hän laittoi sen maitolasiin jäähdyttääkseen sitä. Juuri silloin blondi tuli keittiöön ja sanoi. Blondi seurasi neuvoa ja siitä tuli metrin lyönti.

Ja nyt otatte mailan suusta ja yritätte käsin Ehkäisyvälineistä hän ei ollut kuullut puhuttavankaan. Blondi oli muhinoinut Matin kanssa ja kysyi aktin päätteeksi: Matti otti pois kortsun, pyöritti sitä pari kertaa päänsä ympäri, heitti alas parvekkeelta ja sanoi: Johtaja asetti henkilökohtaisesti probleeman: Blondi ei sanonut sanaakaan. Milloin kukkia, milloin suklaata, milloin koruja, blondi kertoi ystävättärelleen. Eräässä kojussa oli myytävänä kolme banaania kympillä. Minä muuten voitin sen jo viime yönä!

Kesken matkan toinen siittiöistä halusi vaihtaa pari sanaa kumppaninsa kanssa ja kysyi: Otti kulauksen ja poimi povitaskustaan sammakon ja asetti sen baaritiskille kököttämään. Samaan aikaan baarin astui rintava ja persevä vaaleaverikkö, elikkäs blondi, joka myös purjehti baaritiskin suuntaan ja tilasi drinkin.

Sitä siemaillessaan hänen katseensa osui baaritiskillä kyyhöttävään sammakkoon. Se on pillunnuolijasammakko, erittäin harvinainen. Blondi kaivoi rahat rintaliiviensä välistä ja maksoi miehelle vaaditun summan. Tässä on käyntikorttini, mikäli ongelmia ilmenee voitte soittaa minulle mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Blondi lähti kotiin ilmeisen tyytyväisenä sammakko kainalossa. Kotiin päästyään hän riisuutui, asettui lattialle makaamaan haarat levällään ja asetti sammakon haarojensa väliin. Mutta sammakko ei hievahtanutkaan. Blondi otti kiukkuisena miehen käyntikortin laukustaan ja soitti hänelle:

Itsekin olen ajanut jonkun aikaa taksia muutaman kuukauden, kunnes vaihdoin alaa ja toi on kyllä kaupunkilegenda sekä sun märkä päiväuni. Toinen vaihtoehto on, että rimasi on niin alhaalla, että nussit niitä kaikkein kännisimpiä keski-ikäisiä akkoja, kun et muilta saa. Ei onnistu, tupiin mars!!! Jos sitä joskus sais muuta ku nyrkkikyllikkii niin vois tehä poikaa Mitäs teet kun mittari on rekisteröiny esim.

Pieni kassavaje, vai maksatko itse sen omasta lompakosta? Voisko tunnustaja tai joku muu luonnossa maksun ottanut taksikuski kertoa????!!! Arvasin että tää saa reaktioita aikaan. No teille kaikille haukkujille tiedoksi että totta se on,että naiset antavat hyvinkin helposti ja nyt tarkoitan nuoria enkä mitään keski-ikäisiä harakoita. Otan osaa puolestanne kaikki haukkujaluuserit joita vituttaa se,että jotkut yksinkertaisesti saavat,jotkut eivät.

Itse 4v ajoin joskus Taxia. Ja yleensä naiset sen aloitti. Mut kyllä se rupesi välillä vituttamaan ja joutu jo ruveta välillä valitsemaan asiakkaita kun ei aina jaksanut kuunnella oo onpas meillä nyt hyvännäköinen kuljettaja. Silloin ainakin oppi et kyllä ne naisetkin vonkuu. Mikäköhän nyt taas joitain riipoo??

Olen itsekin taksimies ja todellakin on totta, että naiset suorastaan flirttailevat jopa selvinpäin. Menkää epäilijät työntämään pää kaivoon.

Nykyään teen sen ilmaseksi! Itselläni kanssa samanlainen menneisyys tässä asiassa. Nyt olen naimisissa tämän naisen kanssa joka kerran tarjosi ihanat aamukahvit lauantai-illan päätteeksi kotonaan. Siitä aikaa tosin jo 8 vuotta,nyt seksiä on harrastettu taksissa useastikin muistojen takia mutta vain silloin kun itse ajan.

Olen taksikeskuksessa töissä ja tiedoksi tytöille jos ette vielä ole huomanneet niin takseissa on kamerat.. Doh, noitahan nauhoa ei seurata, vain poliisisetille näytetään mikäli on tapahtunut rikos, idiootti.

Stadin taksissa taitaa vaan olla se 10v. Eli paskaa taidat puhua, koska 18v: Ite oon ajellu mittarilla opiskelujen ohessa jokusen vuoden ja muutama tapaus on ollu, missä maksu on haluttu suorittaa luonnossa. Oon kuitenkin sen verran rakastunut naiseeni, ettei tulis mieleenkään suostuu. Onnistuu myös miehillä ku vetää peruukin päähän, menee jurpoihin taksikuskeihin helposti läpi, poskeen otto ja hätäsimmille kuskeille takaapäin.

Itse tiedän kokemuksesta, että noin se menee!! Itse ajelin taksia opiskeluaikana, ennen omaa ammattiin valmistustani liikennelentäjä. Voin vain omasta kokemuksesta kertoa, että taksikuskit näkevät omassa hienossa ammatissaan, tämän kansakunnan jakauman, synnyttäjistä, aina alamaailman kundeihin asti!!

Vastaan, että ei ole. Silloin hän astuu sisään, työntää minut sohvalle ja niin edelleen. Mutta kuvittele, en vieläkään tajua, mitä ihmettä hän oikein minun miehestäni halusi? Johan käveli blondin rinnalle ja kysyi: Blondi vilkaisi Johania ja totesi: Lääkäri tarkasteli hetken ja sanoi: Hänen miehensä oli kertonut hänelle, että sellaisia vehkeitä jotka hänen jalkovälistään löytyivät, ei ollut kellään muulla miehellä maailmassa.

Blondi eli tämän tiedon kanssa avioliitossaan tyytyväisenä monta vuotta. Sattuipa sitten miehen serkkupoika kerran kyläilemään heillä useamman päivän ajan. Serkun lähdettyä blondi kysyi mieheltään: Tuolla sinun serkkupojallasi oli samanlainen vehje jalkovälissään kuin sinullakin. Serkkupoika kuitenkin niin kovasti halusi itselleen samanlaisen, että minä sitten lahjoitin toisen hänelle, selitteli mies. Ystävättärelleen hän kertoi elämyksiään: Hän ei puhunut mitään, riisui vain ja tuli viereeni sänkyyn.

Sitten hän alkoi hyväillä minua, mutta ei puhunut mitään. Hän otti minut neljä kertaa eikä puhunut mitään. Sen jälkeen hän puki päälleen ja meni pois sanaakaan sanomatta. Minä jäin ihmettelemään, että mitä kummaa hän oikein halusi. Uimakoulussa hän sanoi uimaopettajalle: Operaation jälkeen hän kysyi tohtorilta punastellen: Ajettiin pari kilometriä ja kuljettaja pysäytti auton metsätielle.

Mieskuski avasi vetoketjunsa, veti kookkaan miehisyytensä esiin ja kysyi: Blondi tarttui kaksinkäsin vehkeeseen ja kumartui sanomaan: Eräänä iltana hän vei miehen asuntoonsa ja he naivat käyttäen kondomia.

Yhdynnän jälkeen blondi kysyi mieheltä, että mikäs annetaan lapselle nimeksi. Mies katsoi hölmönä, otti kondomin käteensä, sitoi sen ja heitti ulos parvekkeelta tokaisten: Matkan aikana hän piti päiväkirjaa: Minulla oli kunnia syödä kapteenin pöydässä.

Kapteeni kutsui minut tutustumaan komentosiltaan. Kapteeni on tehnyt minulle sopimattomia ehdotuksia. Kapteeni uhkasi upottaa koko laivan, mikäli en suostu hänen ehdotuksiinsa. Olen pelastanut ihmisen hengen. Sulhaseni odottaa jo kirkolla. Hänellä kävi asiakkaita enemmän, kuin kenelläkään muulla.

Silti hän kulki rääsyissä ja kävi ruokaostoksilla alennusmyynneissä. Muut ilotytöt ihmettelivät, miksi blondi oli niin köyhän näköinen ja kysyivät, että eivätkö asiakkaat maksa hyvin. Blondi vastasi ihmeissään, että asiakkaidenko tässä kuuluukin maksaa? Blondi laski housut kinttuihin. Virkailija tutki seteliä ja sanoi sitten pitävänsä rahaa väärennettynä. Hän katseli lypsämistä ja pyysi saada hänkin koettaa. Tottunein ottein hän rupesi vetelemään utareista.

Mutta kauanko näitä pitää puristella, ennen kuin ne alkavat kovettua? Mikään ei tuntunut auttavan ja tuskastunut blondi meni viimein paikallisen kyläparantajan juttusille, joka antoikin ohjeet: Blondi teki kuten ohje kuului, ja kumma kyllä rinnat alkoivat kehittyä. Eräänä päivänä hän meni vaateostoksille, kun mieleen ykskaks välähti että kello on Niinpä hän päätti toimittaa hoidon hyllyjen välissä huomaamattomasti, sillä olihan liikkessä varsin hiljaista.

Kesken toimituksen kuitenkin vartija hyppäsi hyllyn takaa esiin kysyen yrmeästi: Blondi kertoi pienistä rinnoistaan ja että oli löytänyt vihdoin avun, mutta se täytyy suorittaa klo Onko se kello jo niin paljon?

Näin hän aloitti rytmikkäästi: Pappi tuli ristimään nuorimmaista ja totesi: Mutta minua miellyttää kovasti niiden tekeminen. Hän kaatoi itselleen lasin maitoa ja juodessaan sitä hän huomasi että hänen kalunsa oli edelleen kuuma ja kankea, niinpä hän laittoi sen maitolasiin jäähdyttääkseen sitä. Juuri silloin blondi tuli keittiöön ja sanoi. Blondi seurasi neuvoa ja siitä tuli metrin lyönti.

Ja nyt otatte mailan suusta ja yritätte käsin Ehkäisyvälineistä hän ei ollut kuullut puhuttavankaan. Blondi oli muhinoinut Matin kanssa ja kysyi aktin päätteeksi: Matti otti pois kortsun, pyöritti sitä pari kertaa päänsä ympäri, heitti alas parvekkeelta ja sanoi: Johtaja asetti henkilökohtaisesti probleeman: Blondi ei sanonut sanaakaan. Milloin kukkia, milloin suklaata, milloin koruja, blondi kertoi ystävättärelleen.

Eräässä kojussa oli myytävänä kolme banaania kympillä. Minä muuten voitin sen jo viime yönä! Kesken matkan toinen siittiöistä halusi vaihtaa pari sanaa kumppaninsa kanssa ja kysyi:

Paras suihinotto blondi pillu -

Itselläni kanssa samanlainen menneisyys tässä asiassa. Matka kaupunkiin oli muuten rauhallinen, mutta intiaani kiljui vähän väliä "Jihaa! Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia. Blondi vastasi ihmeissään, että asiakkaidenko tässä kuuluukin maksaa? Vastaa alkuperäiseen viestiin Vähän blondivitsejä Tässä vähän blondivitsejä että ei muuta kun lukemaan! Eihän tuossa syyttömyyden takaamisessa ole mitään ongelmaa. Asetti sammakon uudelleen blondin haarojen väliin mutta mitään ei tapahtunut. Tietäisittepä miten yleistä tämä on meidän alalla. Verkkosivusi osoite Henkilökohtainen verkkosivusi kotisivu, blogi tms. Vanha konsti on parempi kuin pussillinen uusia. Silloin ainakin oppi et kyllä ne naisetkin vonkuu.

Paras suihinotto blondi pillu -

Itse ajelin taksia opiskeluaikana, ennen omaa ammattiin valmistustani liikennelentäjä. Ei onnistu, tupiin mars!!! Hän katseli lypsämistä ja pyysi saada hänkin koettaa. paras suihinotto blondi pillu

3 thoughts on “Paras suihinotto blondi pillu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *