Liian tiukka pillu pilluu

liian tiukka pillu pilluu

Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän halkeaa mulkustani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä?

Tykkään seksistä ja yhden yön suhteistakin on ollut. Siis vaikka kuin märkä ois liukuvoide niin monella on vaan niin paksu ettei meinaa mennä sisään. Ja näitä on ollut useita! Joten en usko että alitajuisesti etsisin isokaluisia. Onneksi miehet on olleet ymmärtäväisii mitä mun elämän varrelle on osunut.

En vaan kauheesti kuule että tää ois ongelma naisilla? Ärsyttää kun tekee mieli ja miehellä tekee mieli ja molemmat valmiita mutta anatomia iskee päin naamaa. Kannattaisi venytellä pimppiä erikokoisilla jellysauvoilla. Niitähän on ihan 3,5 cm paksuista jonnekin 6,5 cm.

No synnytys viimeistään korjaa tilanteesi. Kunpa saisikin joskus vielä tiukkaa pillua, mutta vaimo on venähtänyt Lähdettiin yksissä tuumin synnyttäneen rouvan kanssa sänkyyn ja kulli kun ei sitten menny pimpsaan, vaikka miten yritin ja en takuulla ollu tässä hommassa eka kertaa ja seisiö oli mitä mahtavin, eikä mun muna ole normaalia suurempi.

Rouva siinä itku kurkussa parkui, että aina hälle käy näin. Mitä enemmän sitä tekee sitä parempaan kuntoon se pimpsa tulee.

Ei emättimen koko juurikaan normaalisynnytyksen seurauksena muutu, vaan lihaskunto ja se on aina palautettavissa On niitä piukkapilluja 4. Mulla oli kerran parin päivän panosuhde yhteen joka sanoi yhdynnän isolla sattuvan ja hänellä olevan pieni pillu. Minä olin tietysti epäuskoinen kun hän vielä sanoi saaneensa useimmiten liian isoa. Avatessaan housujani hän sanoi toivovansa ettei minulla ole liian iso. Kun housustani paljastui normikalu, näin pettymyksen hänen naamallaan.

Kun työnnyin hänen sisäänsä muutaman sentin jälkeen ajattelin, että tyttö puhuu palturia ei tämä tiukka ole tai hän tosiaaan on saanut aiemmin vain mahtiaisaa. Saatuani kaluni puoliksi hänen sisäänsä tuntui kuin vehkeeni olisi joutunut ruuvipuristimen leukojen väliiin. Pillu oli todellakin tiukka, kuin olisi saanut neitsyttä. Ulospäin vedettäessä tuntui kuin pillu olisi työntänyt kaluni vauhdilla sieltä pois. Tällä naisella tuntui olevan tarve saada kokoajan kalua syvälle sisäänsä, johtuen varmaan pillun alkuosan löysyydestä suhteessa loppupään puristusvoimaan.

Saisipa vielä joskus samanlaista. Siis sellaisen naisen joka kärsii vaginismista eli toosa kramppaa ja ei sinne pääse sisään vaikka kuin olisi märkä. Sellaisen kanssa voi jää kuulemma nalkkiinkin joskus. Eräs vanha mies kertoi kotikylällä olleen sellaisen naisen.

Naisen jota miehet karttoi juuri nalkkiin jäämisen takia. Moni oli jäänyt kiinni aivan oikeasti. Kalu turpoaa kun nalkkia kestää hetken ja tilanne vain pahenee.

Lääkäriinkin oli jouduttu joskus turvautumaan. Minulla on sama ongelma. Miesystäväni pääsee tunkeutumaan noin pari senttiä ja sitten toppaa.

Halut vaan kasvaa yrittäessä, kosteus oikein valuu ja miesystäväni on ymmärtäväinen. En ole synnyttänyt, mutta minulla on vähän kokemuksia, kun koskaan ei ole täysin onnistunut. Mistä löytäisin pikkuriikkisen pilin? Olen itsekin miehenä jos tälläiseen tilanteeseen törmännyt ja homma on jäänyt puolitiehen.

Tuo ongelma varmasti ratkeaa. Tämän myötä voidaan lienee haudata keskustelu siitä, että jos naisesta ei tunnu miltään, on syy aina miehen liian pienessä kangessa. Naisissa on kokoeroja kuten miehissä. Se on taivahan tosi. Jos mies puhuisi pienempi tavaraisista naisista, teilattaisiin se naisten taholta sankoin joukoin pienimunaisten katkerien miesten panetteluksi.

Kirjoittaja on poistanut tästä viestin. No mulla olis melko pieni.. On se vaikea sana, on se. Oikea versio kuuluisi siis "voitaneen". Jooh, kun sanoo olevansa liiankin tiukka niin heti monet on epäilemässä kuivaksi.

Kuivuus ei ole koskaan ollut ongelma, kostun todella runsaasti. Ja liukkareitakin on tullut kokeiltua eri merkkejä. Eli kuivuus ei ole ongelma. Mikä ihmeen tabu tää tuntuu olevan??? Isot rinnat tarvitset taitavaa opettajaa joka nai sua ja opettaa miten miehen on paras tulla sinun sisääsi Mieluummin pidän pienen epä-ämpärini, joka on kostea ja venymätön.

Jos nyrkki menee naiseen, kyllä siinä on pimpsa pilalla, on totisesti. Siinä tilanteessa menisin korjausleikkaukseen tai valitsisin selibaatin, ei kenenkään tarvitsisi ranskanleipää porttikongissa heilutella. Haluatko mirella ensin tutustua ja sitten naida kanssani? Ihan varmasti mahtuu sun sisälle usko pois. Aikani katseltuani ja useamman kaljan jälkeen sain pakottavan tarpeen käydä etsimään talon wc: Olin alkuillasta sisään tultuani huomannut alakerrassa vessan, mutta pettymyksekseni huomasin sen edessä parveilevan ihmisiä, jotka koputtelivat ovea.

Hetken ihmeteltyäni sain selville, että joku oli sammunut sisälle. Kuinka tyypillistä… Sain Samulilta neuvon, että yläkerrassa oli toinen vessa, jos en jaksanut odottaa niin kauan, että he saisivat ruuvattua oven auki. Pyörähdin ympäri ja suuntasin matkani kohti yläkertaa. Yläkertakin vaikutti erittäin tilavalta. Heti portaiden yläpäässä avautui isohko oleskelutila, josta oli vessan oven lisäksi kolme muuta ovea, oletettavasti makuuhuoneisiin.

Kävelin kuitenkin sohvien ohi vessan ovelle sen kummempia ihmettelemättä ja avasin oven. Yllätyin huomatessani vessan olevan varattu. Vielä suuremman yllätyksen sain tajuttuani vessassa olijan olevan äärimmäisen kaunis nainen, jolla oli päällään polviin asti ulottuva musta hame, jota koristi hopeanvärisistä rautarenkaista tehty vyö.

Ylävartaloa peitti vain mustat rintaliivit pitkien hiusten ollessa jotenkin kiinni pään päällä. Häkellyin tilanteesta melkoisesti enkä kaiketi kuullut ensimmäistä kysymystä, sillä nainen käänsi ylävartalonsa ja katseensa minuun päin ja katsoi minua silmiin aikaisemman peilin kautta esitetyn kysymyksen jälkeen. Tällä kertaa sain aikaiseksi vastauksen, vaikka katseeni hakeutuikin naisen nopean kääntymisen takia hyllyviin isoihin rintoihin. Käännyin hieman häpeillen pois naisen luvatessa päästää minut kohta.

Sulkiessani oven näin peilin kautta hänen vienon hymynsä. Istuin sohvalle edelleen selkeä kuva silmissäni vessassa olevasta kaunottaresta. Keräsin ajatuksia katsellen ympäri huonetta sijaitsevia esineitä, kun yksi huoneen ovista aukesi ja ulos astui toinen erittäin hyvännäköinen nainen mustassa topissa sekä lyhyessä farkkuminihameessa.

Topin V-muotoinen kaula-aukko ylsi aina rintojen väliin tuoden näin esille paidan alta lievästi pursuavien rintojen sivut. Vaaleat, olkapäille ylettyvät kiharretut hiukset, tumma silmämeikki, vaaleanpunainen huulipuna sekä korvista roikkuvat koristeelliset korvakorut täydensivät tämän naisen katseen kääntävän ulkonäön.

Nainen pysähtyi ovelle minut nähtyään ja kysyi hämmentyneen näköisenä, olinko eksyksissä. Selitettyäni tilanteen hän istuutui pöydän toisella puolella olevalle nojatuolille. Ilona oli alakerran isännän isosisko. Esiteltyäni itseni Ilona jatkoi small-talkia kyselemällä alakerran meininkiä, jonka minä rehellisesti tyrmäsin erittäin tylsäksi sanoen samalla olevani liian vanha moiseen seuraan.

Hän totesi minun olevan täysin oikeassa alakerrassa olevista bileistä ja kertoikin hänen ja hänen vessassa olevan kaverinsa Katan kanssa olevan lähdössä baariin. Samalla hetkellä vessan ovi aukesi ja edelleen sama vaatetus päällä oleva Kata asteli ovesta ja käveli rinnat hieman tärähdellen meitä kohti. Hän oli kaiketi matkalla makuuhuoneeseen, kun Ilona pysäytti hänet ja esitteli minut. Jälleen hänen kasvoilleen kohosi pieni hymy minun häkeltyessäni jälleen hänen edessään, en kuitenkaan niin pahasti kuin ensimmäisellä kerralla.

Yhteen ääneen he antoivat minulle luvan, joten yritin mahdollisimman rennosti kävellä kohti vessaa, mutta luultavasti ylinäyttelin rentouteni. Asiat toimitettuani katselin itseäni hetken peilistä keräten rohkeutta sekä itseäni kohdata naiset uudestaan. Hitaasti avasin oven ja astuin ulos, mutta pettymyksekseni sain huomata huoneen olevan tyhjä. Jähmetyin hetkeksi, kunnes jalkojani katsellen lähdin kävelemään kohti portaita. Puoleenväliin olotilaa päästyäni jälleen yksi ovista aukesi Ilonan astuessa huoneesta ulos.

Hän pyysi minua soma hymy kasvoillaan hakemaan heille muutaman siiderin. Lupauduin toki heti ja jatkoin matkaani portaisiin. Portaiden puolivälissä kuulin jälleen Ilonan äänen, joka pyysi minua ottamaan itsellenikin muutaman, jos en kerta viihtynyt alakerran bileissä.

Se sai kasvoilleni nousemaan todellisen voittajanhymyn ja onnesta soikeana jatkoin juomatarjonnan eteen kaapaten neljä siideriä sekä muutaman kaljan itselleni. Varmoin askelin kävelin portaat takaisin ylös Ilonan jo odottaessa juomiaan sohvalla. Hän kiitti hymyillen laskiessani juomat pöydälle. Katan kaiketi kuultua ääneni hän astui vessasta, nyt jo pukeutuneena. Hän oli laittanut päälleen vyötärön paljaaksi jättävän röyhelöisen mustan topin.

Topin, joka oli vartalon etuosasta osittain läpinäkyvä ja josta mustat rintaliivit näkyivät läpi. Sivuilta ja takaa toppi oli niin sanottua normaalia kangasta. Toppi loppui rintojen yläpuolelle, ja samalta tasolta alkoivat myös röyhelöiset lyhyet hihat jättäen näin olkapäät rintaliivien olkaimia lukuun ottamatta täysin paljaiksi.

Kata käveli pöydän luokse ja otti pöydältä siiderin kiittäen samalla. Mutisin jotain vastaukseksi yrittäen samalla olla itse tuijottamatta häntä. Hänen käännyttyään pois ja kävellessään takaisin kohti vessaa jatkamaan meikkaustaan kuvittelin voivani katsoa häntä vapaasti unohtaen täysin vastapäätä istuvan Ilonan.

Kata päätyi vessaan jättäen tällä kertaa oven auki antaen minulle näin jatkuvan näkyvyyden häneen. Peilin kautta näin hänen katseensa pysyvän hetken minussa, kunnes hän jatkoi meikkaamistaan.

Havahduin nolona tilanteeseen tajutessani Ilonan hymyilevän sohvall. Nopeasti hän kuitenkin avasi keskustelun kysyen, missä opiskelin. Selkeästi hänen tarkoituksenaan oli rentouttaa minut.

Tilanne rentoutuikin nopeasti, kun tein tuttavuutta Ilonan kanssa huomaten kuitenkin välillä Katan katselevan minua peilin kautta, kuten minäkin häntä. Tunsin kieltämättä oloni hieman tukalaksi, sillä en ole tottunut olemaan kauniiden naisten seurassa, varsinkin kun toinen, ainakin toinen, flirttailee melko avoimesti.

Tai ainakin niin halusin uskoa. Tein parhaani pitääkseni itseni rentona, sekä pyrin olemaan viihdyttävää seuraa, ja toivoin parasta loppuillan osalta. Lopulta Kata sai meikin valmiiksi ja asteli olotilaan ilmoittaen olevansa valmis lähtemään.

Toiveeni toteutui, kun tytöt pyysivät minua lähtemään mukaan. Enhän minä tällaista tilaisuutta jättisi väliin, vaikka en ollutkaan niin innokas baarissakävijä. Sain puhuttua Teron viemään meidät kaupungille. Saimme mukaan Teron kaverin sekä hänen tyttöystävänsä.

Ilona istuutui keskelle ja minä hänen viereensä Katan istuuduttua syliini. Mieleeni nousi kaikenlaisia ajatuksia tulevasta automatkasta ja mitä sen aikana saattaisi tapahtua. Onnekseni vielä tässä humalassa ajatus kulki sen verran, että pidättelin itseäni hiukan, jotten pilaisi koko iltaa heti alkuun.

Musiikki pauhasi autossa niin kovaa, että puhumista oli aivan turha yrittää, joten ainut asia, joka mielessäni pyöri, oli sylissäni istuva henkilö. Hänen parfyyminsa tuoksui huumaavasti hänen nojatessaan hieman rintaani vasten. Myös hänen takapuolensa tuntui ahdistavalta tien jokaisessa möykyssä. Tämä yhdistelmä sekoitti ajatuksiani ja aiheutti kokeilevan käden liikkeen. Nostin ikkunan puoleisen käden naisen reidelle lepäämään. Kata nytkähti hiukan, mutta ei tehnyt elettäkään vastaan.

Huomattuani hänen reaktionsa, tai lähinnä sen puutteen, aloin hitaasti silittää hänen reittään, mikä sai myös oman alapääni näyttämään elonmerkkejä. Hitaasti laajentaen käteni kulkurataa pitkin Katan reittä ilman vastustusta antoi minulle lisää rohkeutta. Vein käden hänen takkinsa alle paljaalle lantiolle, mikä sai Katan jännittymään.

Tämä liike sai hänet kääntämään päätään, vaikka en hänen kasvoja pimeydessä nähnytkään. Laskin käden takaisin hänen vatsalleen. Hetken kirosin mielessäni, että olin mennyt liian pitkälle, mutta olin tulkinnut hänen katseensa väärin.

Lopetettuani vaeltamisen kädelläni sain Katan liikuttamaan lantiotaan hieman antaen sillä minulle vihreän valon jatkaa. Nopeasti vein käden takaisin paidan alle ja ilman hätiköintiä jatkoin aina rintaliivien reunaan asti, jonka jälkeen palasin takaisin vatsalle.

Kata tuntui selvästi antavan minun tehdä lähes mitä vaan, joten otin käden pois paidan sisältä ja nostin sen, sormenpäillä hänen vartaloaan pitkin vetäen, vasemmalle rinnalle ja annoin ensimmäisen tunnustelevan puristuksen sille, joka olikin aivan kaikkea, mitä osasin kuvitella.

Sillä hetkellä en osannut kuvitella parempaa tunnetta, kuin mitä hänen rintansa antoi minulle. Kaluni kovettui maksimiinsa, ja Katan oli pakko tuntea se takapuoltaan vasten.

Pian hän nostikin kätensä minun käteni päälle ja ohjaili kädellään kättäni hänen rintaansa vasten. Harmikseni baari läheni ja katuvalot ilmestyivät näkyviin. Ne pakottivat minut laskemaan käden Katan vyötärölle hänen pitäessään edelleen kättään käteni päällä. Yritin rauhoitella itseni, ettei tarvitsisi teltta pystyssä kävellä baariin sisälle. Auto pysähtyi ja ovet aukesivat. Katan noustua ensin sylistäni ja itseni heti seurattua perässä annoin hänelle pienen läpsäisyn takapuolelle, joka sai hänet kääntymään hymy kasvoillaan, mihin vastasin omallani.

Tunsin mustasukkaisuuden piston, kun Kata keräsi katseita baarin muilta miespuolisilta henkilöiltä meidän kävellessämme kohti baaritiskiä. Tarjosin tytöille paukut kiitoksena siitä, että olin saanut liittyä heidän seuraansa, tai ainakin sen syyn sanoin heille ääneen. Ilta jatkui hillitymmissä merkeissä, meidän kahden osalta. Kumpikin ehkä hieman varoimme Ilonan läsnäoloa, vaikkakin aina tilaisuuden tullen hipaisin Katan lanteita tai takapuolta. Hän puolestaan flirttaili katseellaan pöydän ääressä sekä tanssilattialla seksikkäillä vartalonliikkeillä.

Naiset tanssivat vain muutaman metrin päässä paikasta, missä istuimme. Itse en kuitenkaan ollut yhtään tanssi-ihmisiä ja tällä hetkellä se suoraan sanoen otti päähän todella paljon, mutta päätin kuitenkin ennemmin istua pöydässä kuin mennä nolaamaan itseni tanssilattialle.

Ainoa syy, miksi ylipäätään edes olin tämäntyylisessä tanssipaikassa, oli Kata. Muutaman oluen ja pikaisten juttutuokioiden jälkeen muutaman tutun kanssa, sekä tietysti usean kymmenen minuutin, tunnin, Katan katselun, DJ ilmoitti illan olevan pian ohi ja käynnisti illan viimeisen hitaan.

Olin illan aikana ajatellut mielessäni siirtää syrjään tanssitaitoni heikkouden ja pyytää Kataa tanssimaan kanssani illan viimeisen hitaan: Otin viimeisen huikan tuopista hakien samalla Kataa silmilläni onnistumatta kuitenkaan paikallistamaan häntä.

Hieman pettyneenä nousin seisomaan nähdäkseni paremmin ympärilleni, ilman tulosta. Hetken pyörittyäni ympyrää huomasin Ilonan kävelevän pöytää kohti, yksin. Istuuduin takaisin pöytään ja odotin Ilonan saapuvan, sillä olihan heidän tavaransa vielä sohvalla.

Toiveissani oli saada häneltä vastaus kysymykseeni Katan sijainnista. Sen toki sainkin, mutta se ei todellakaan ollut se, minkä olisin sen halunnut olevan. Vilkaisin Ilonan osoittamaan suuntaan, jossa näin jonkun miehen vetävän Kataa kädestä tanssilattiaa päin. Tämän näkeminen oli minulle tarpeeksi ja ilmoitin Ilonalle lähteväni kotiin.

En kuunnellut hänen kyselyään syistä, saati sitten hänen yrityksiään käännyttää minua jäämään. Sisälläni kiehui, samalla kun tunsin äärimmäisen pettymyksen tunteen. Riuhtaisin käteni irti Ilonan otteesta ja suuntasin portaille kaivaen samalla narikkalappua rahapussistani. Jopa hieman töykeästi tungeksien läpi ihmismassan aina narikalle saakka, josta sain viimein takkini ja painuin ovesta ulos. Käänsin katseeni maahan ja lähdin kävelemään kohti kotia kyynelten pyrkiessä ulos silmistäni.

Käveltyäni muutaman korttelin kuulin juoksevien askelten lähestyvän minua takaapäin kiinnittämättä kuitenkaan todellista huomiota niihin. Huomion puolestaan sai raju riuhtaisu olkapäästäni, joka kaatoi minut melkein selälleen. Saatuani tasapainon takaisin katseeni kohtasi vihaisen näköisen Ilonan.

Käänsin katseeni nopeasti pois ja olin kääntyvinäni ympäri jatkaakseni kotimatkaani. Ilona kuitenkin riuhtaisi olkapäästäni uudestaan. Ilona kaivoi puhelimen käsilaukustaan ja katsoi soittajan nostaen sitten katseensa minuun. Hän vakavoitui entisestään ja antoi minulle käskyn, jota en voinut olla tottelematta. Käskyä noudattaen jähmetyin paikalleni enkä edes harkinnut liikkuvani mihinkään. Ilona käänsi minulle selkäni ja puhui liian hiljaa puhelimeen, että olisin kuullut, mitä hän puhui.

Lopulta hän sulki puhelimen ja palasi viereeni sanomatta kuitenkaan mitään. Hän tuijotti baarista tulevaa ihmisvirtaa minun katsoessani vuoroin häntä ja baarin ovea. Kuten osittain olin osannut odottaa, näin Katan kävelevän meitä kohti, mikä sai Ilonankin vihdoin liikahtamaan. Ilona loi nopean vilkaisun minuun ennen kuin käänsi katseen takaisin Kataan. Katsoin hetken Kataa ja näin hänen kasvojensa hymyilevän. Käänsin katseeni takaisin maahan ajatusten myllertäessä päässäni.

Varovasti toivoin iltamme jatkuvan, vaikka tiesinkin Katan olevan aivan eri liigassa minun kanssani. Mieleni teki lähteä juoksemaan, mutta pienikin toivo illan jatkumisesta sai minut pysymään paikallani. Kata loi katseen Ilonaan, joka lähti hiljaa kävelemään poispäin. Kata asteli eteeni ja katsoi hetken silmiini ennen kuin antoi herkän suudelman huulilleni. Hämmentyneenä tuijotin hänen silmiään tunnilta tuntuneen hetken, kunnes hän rikkoi hiljaisuuden. Tarkoittaako se, että tanssin hänen kanssaan hitaita, jos hän vetää minut kädestä tanssilattialle?

Nostin katseeni takaisin Katan kasvoihin ja näin kauniin hymyn hänen kasvoillaan, samalla kun hän tarkasteli edelleen hämmentyneitä kasvojani. Mietin hänen sanojaan tuijottaen samalla hänen kauniisiin ruskeisiin silmiinsä. Vierähti ikuisuudelta tuntuva hetki, kunnes päätin mielessäni, ettei tässä ollut muuta kuin voitettavaa.

Siirsin käteni hänen lantiolleen ja vein huuleni hitaasti lähemmäksi häntä. Hän sulki silmänsä ja nosti leukaansa hieman kurottautuen samalla eteenpäin. Pysäytin liikkeeni muutaman kymmenen sentin päähän katsoen hänen kasvojaan, kunnes huulemme koskettivat lopulta.

Suudelma alkoi hitaasti tunnustelemalla. Useat lyhyet ja herkät suudelmat vaihtuivat pidempiin suudelmiin, kunnes huulemme eivät enää erkaantuneet juuri lainkaan. Tunsin kieliemme kohtaavan Katan puristaessa itseään minua vasten. Hellitin otettani hänen lantiostaan ja laskin käteni hitaasti hänen takapuolelleen.

Pian hän laski kätensä minun käsieni päälle irrottautuen samalla suudelmasta kasvot vienossa hymyssä. Vastasin hymyyn kuullen hänen kuiskaavan. Vastasin pienellä nyökkäyksellä ja otin kunnon otteen Katan kädestä luoden samalla katseen siihen, mitä ympärillä tapahtui. Näin Ilonan hymyilevän sivustalla yrittäen olla tuijottamatta, mutta kuitenkin tehden kaikkensa, jotta pysyisi ajan tasalla siitä, mitä tapahtui.

Kävelimme Katan kanssa käsistämme toisiamme pidellen Ilonan viereen. Vilkaisimme Katan kanssa toisiamme ja annoimme suudelman toistemme huulille, mikä kaiketi riitti vastaukseksi Ilonalle. Hän ehdotti jatkoja samaan paikkaan, mistä ilta oli alkanutkin, eli hänen vanhempiensa luokse.

Hän vannotti, että siellä olisi vielä juomista jäljellä veljen bileiden jälkeen. Meillä kummallakaan ei ollut mitään jatkoja vastaan. Soitin Terolle, joka oli kuin olikin vielä liikkeellä, tarkemmin sanottuna pizzalla. Selvänä ja kaverinani hän lupasi meille kyydin, tosin hän antoi meidän odottaa kymmenisen minuuttia hänen viimeistellessä pizzan.

Paluu bileisiin sujui samaan malliin kuin sieltä lähteminenkin, tosin huomattavasti rohkeammissa merkeissä. Nyt ei tarvinnut enää peitellä suudelmia, saati sitten muita käden liikkeitä.

Virkistin muistikuviani Katan pehmeästä reidestä sekä vieläkin pehmeämmästä rinnasta.

Mulla on ongelmana tosi tiukka pimppireikä. Oon yrittänyt työntää sinne sormia, mutten saa sisään edes yhtä. Oon yrittänyt venyttää sitä myös nakilla, muttei onnistu! Seurustelen, ja ekakertani lähestyy. Onko siis neuvoja miten saisin reikääni väljemmäks? Pelkään et meidän eka kerta menee ihan pilalle tiukkuuteni takia.. Vai pitäiskö mennä lääkäriin?

Onko kukaan käyny lääkärillä, liian tiukan pimpin takia? Kysykää mitä vaan 14v pojalta Tylsää kysykää mitä vaan. Palleihin ja alavatsaan koskee runkkaamisen jälken Oon 13 vuotias poika, oon runkannut jo muutaman kuukauden. Slovakia voitti Brasilian peräti Joten Slovakia on varmasti suosikki, vaikka ei saisikaan Örn Ögalutzia lähtöviivalle.

Joten pelataan kaikki Oslon voittoa. Näin varmistuu rikkaudet ja kansalaistaistot. Eli hankit vaginaasi mahtuvan,muotoillun ilmapallon. Pidä sitä joka päivä 2 kertaa 3tunnin jaksoissa. Lisää ilman määrää pari puhallusta vuorokautta kohti. Kuurin pituus 4 viikkoa. Kata päätyi vessaan jättäen tällä kertaa oven auki antaen minulle näin jatkuvan näkyvyyden häneen. Peilin kautta näin hänen katseensa pysyvän hetken minussa, kunnes hän jatkoi meikkaamistaan.

Havahduin nolona tilanteeseen tajutessani Ilonan hymyilevän sohvall. Nopeasti hän kuitenkin avasi keskustelun kysyen, missä opiskelin. Selkeästi hänen tarkoituksenaan oli rentouttaa minut.

Tilanne rentoutuikin nopeasti, kun tein tuttavuutta Ilonan kanssa huomaten kuitenkin välillä Katan katselevan minua peilin kautta, kuten minäkin häntä. Tunsin kieltämättä oloni hieman tukalaksi, sillä en ole tottunut olemaan kauniiden naisten seurassa, varsinkin kun toinen, ainakin toinen, flirttailee melko avoimesti. Tai ainakin niin halusin uskoa. Tein parhaani pitääkseni itseni rentona, sekä pyrin olemaan viihdyttävää seuraa, ja toivoin parasta loppuillan osalta.

Lopulta Kata sai meikin valmiiksi ja asteli olotilaan ilmoittaen olevansa valmis lähtemään. Toiveeni toteutui, kun tytöt pyysivät minua lähtemään mukaan. Enhän minä tällaista tilaisuutta jättisi väliin, vaikka en ollutkaan niin innokas baarissakävijä. Sain puhuttua Teron viemään meidät kaupungille. Saimme mukaan Teron kaverin sekä hänen tyttöystävänsä. Ilona istuutui keskelle ja minä hänen viereensä Katan istuuduttua syliini.

Mieleeni nousi kaikenlaisia ajatuksia tulevasta automatkasta ja mitä sen aikana saattaisi tapahtua. Onnekseni vielä tässä humalassa ajatus kulki sen verran, että pidättelin itseäni hiukan, jotten pilaisi koko iltaa heti alkuun.

Musiikki pauhasi autossa niin kovaa, että puhumista oli aivan turha yrittää, joten ainut asia, joka mielessäni pyöri, oli sylissäni istuva henkilö. Hänen parfyyminsa tuoksui huumaavasti hänen nojatessaan hieman rintaani vasten.

Myös hänen takapuolensa tuntui ahdistavalta tien jokaisessa möykyssä. Tämä yhdistelmä sekoitti ajatuksiani ja aiheutti kokeilevan käden liikkeen. Nostin ikkunan puoleisen käden naisen reidelle lepäämään. Kata nytkähti hiukan, mutta ei tehnyt elettäkään vastaan.

Huomattuani hänen reaktionsa, tai lähinnä sen puutteen, aloin hitaasti silittää hänen reittään, mikä sai myös oman alapääni näyttämään elonmerkkejä. Hitaasti laajentaen käteni kulkurataa pitkin Katan reittä ilman vastustusta antoi minulle lisää rohkeutta. Vein käden hänen takkinsa alle paljaalle lantiolle, mikä sai Katan jännittymään. Tämä liike sai hänet kääntämään päätään, vaikka en hänen kasvoja pimeydessä nähnytkään. Laskin käden takaisin hänen vatsalleen. Hetken kirosin mielessäni, että olin mennyt liian pitkälle, mutta olin tulkinnut hänen katseensa väärin.

Lopetettuani vaeltamisen kädelläni sain Katan liikuttamaan lantiotaan hieman antaen sillä minulle vihreän valon jatkaa. Nopeasti vein käden takaisin paidan alle ja ilman hätiköintiä jatkoin aina rintaliivien reunaan asti, jonka jälkeen palasin takaisin vatsalle. Kata tuntui selvästi antavan minun tehdä lähes mitä vaan, joten otin käden pois paidan sisältä ja nostin sen, sormenpäillä hänen vartaloaan pitkin vetäen, vasemmalle rinnalle ja annoin ensimmäisen tunnustelevan puristuksen sille, joka olikin aivan kaikkea, mitä osasin kuvitella.

Sillä hetkellä en osannut kuvitella parempaa tunnetta, kuin mitä hänen rintansa antoi minulle. Kaluni kovettui maksimiinsa, ja Katan oli pakko tuntea se takapuoltaan vasten. Pian hän nostikin kätensä minun käteni päälle ja ohjaili kädellään kättäni hänen rintaansa vasten. Harmikseni baari läheni ja katuvalot ilmestyivät näkyviin. Ne pakottivat minut laskemaan käden Katan vyötärölle hänen pitäessään edelleen kättään käteni päällä.

Yritin rauhoitella itseni, ettei tarvitsisi teltta pystyssä kävellä baariin sisälle. Auto pysähtyi ja ovet aukesivat.

Katan noustua ensin sylistäni ja itseni heti seurattua perässä annoin hänelle pienen läpsäisyn takapuolelle, joka sai hänet kääntymään hymy kasvoillaan, mihin vastasin omallani. Tunsin mustasukkaisuuden piston, kun Kata keräsi katseita baarin muilta miespuolisilta henkilöiltä meidän kävellessämme kohti baaritiskiä. Tarjosin tytöille paukut kiitoksena siitä, että olin saanut liittyä heidän seuraansa, tai ainakin sen syyn sanoin heille ääneen.

Ilta jatkui hillitymmissä merkeissä, meidän kahden osalta. Kumpikin ehkä hieman varoimme Ilonan läsnäoloa, vaikkakin aina tilaisuuden tullen hipaisin Katan lanteita tai takapuolta. Hän puolestaan flirttaili katseellaan pöydän ääressä sekä tanssilattialla seksikkäillä vartalonliikkeillä. Naiset tanssivat vain muutaman metrin päässä paikasta, missä istuimme.

Itse en kuitenkaan ollut yhtään tanssi-ihmisiä ja tällä hetkellä se suoraan sanoen otti päähän todella paljon, mutta päätin kuitenkin ennemmin istua pöydässä kuin mennä nolaamaan itseni tanssilattialle. Ainoa syy, miksi ylipäätään edes olin tämäntyylisessä tanssipaikassa, oli Kata.

Muutaman oluen ja pikaisten juttutuokioiden jälkeen muutaman tutun kanssa, sekä tietysti usean kymmenen minuutin, tunnin, Katan katselun, DJ ilmoitti illan olevan pian ohi ja käynnisti illan viimeisen hitaan.

Olin illan aikana ajatellut mielessäni siirtää syrjään tanssitaitoni heikkouden ja pyytää Kataa tanssimaan kanssani illan viimeisen hitaan: Otin viimeisen huikan tuopista hakien samalla Kataa silmilläni onnistumatta kuitenkaan paikallistamaan häntä. Hieman pettyneenä nousin seisomaan nähdäkseni paremmin ympärilleni, ilman tulosta. Hetken pyörittyäni ympyrää huomasin Ilonan kävelevän pöytää kohti, yksin.

Istuuduin takaisin pöytään ja odotin Ilonan saapuvan, sillä olihan heidän tavaransa vielä sohvalla. Toiveissani oli saada häneltä vastaus kysymykseeni Katan sijainnista. Sen toki sainkin, mutta se ei todellakaan ollut se, minkä olisin sen halunnut olevan. Vilkaisin Ilonan osoittamaan suuntaan, jossa näin jonkun miehen vetävän Kataa kädestä tanssilattiaa päin.

Tämän näkeminen oli minulle tarpeeksi ja ilmoitin Ilonalle lähteväni kotiin. En kuunnellut hänen kyselyään syistä, saati sitten hänen yrityksiään käännyttää minua jäämään. Sisälläni kiehui, samalla kun tunsin äärimmäisen pettymyksen tunteen. Riuhtaisin käteni irti Ilonan otteesta ja suuntasin portaille kaivaen samalla narikkalappua rahapussistani. Jopa hieman töykeästi tungeksien läpi ihmismassan aina narikalle saakka, josta sain viimein takkini ja painuin ovesta ulos.

Käänsin katseeni maahan ja lähdin kävelemään kohti kotia kyynelten pyrkiessä ulos silmistäni. Käveltyäni muutaman korttelin kuulin juoksevien askelten lähestyvän minua takaapäin kiinnittämättä kuitenkaan todellista huomiota niihin.

Huomion puolestaan sai raju riuhtaisu olkapäästäni, joka kaatoi minut melkein selälleen. Saatuani tasapainon takaisin katseeni kohtasi vihaisen näköisen Ilonan. Käänsin katseeni nopeasti pois ja olin kääntyvinäni ympäri jatkaakseni kotimatkaani. Ilona kuitenkin riuhtaisi olkapäästäni uudestaan. Ilona kaivoi puhelimen käsilaukustaan ja katsoi soittajan nostaen sitten katseensa minuun.

Hän vakavoitui entisestään ja antoi minulle käskyn, jota en voinut olla tottelematta. Käskyä noudattaen jähmetyin paikalleni enkä edes harkinnut liikkuvani mihinkään. Ilona käänsi minulle selkäni ja puhui liian hiljaa puhelimeen, että olisin kuullut, mitä hän puhui. Lopulta hän sulki puhelimen ja palasi viereeni sanomatta kuitenkaan mitään. Hän tuijotti baarista tulevaa ihmisvirtaa minun katsoessani vuoroin häntä ja baarin ovea.

Kuten osittain olin osannut odottaa, näin Katan kävelevän meitä kohti, mikä sai Ilonankin vihdoin liikahtamaan. Ilona loi nopean vilkaisun minuun ennen kuin käänsi katseen takaisin Kataan.

Katsoin hetken Kataa ja näin hänen kasvojensa hymyilevän. Käänsin katseeni takaisin maahan ajatusten myllertäessä päässäni. Varovasti toivoin iltamme jatkuvan, vaikka tiesinkin Katan olevan aivan eri liigassa minun kanssani. Mieleni teki lähteä juoksemaan, mutta pienikin toivo illan jatkumisesta sai minut pysymään paikallani.

Kata loi katseen Ilonaan, joka lähti hiljaa kävelemään poispäin. Kata asteli eteeni ja katsoi hetken silmiini ennen kuin antoi herkän suudelman huulilleni. Hämmentyneenä tuijotin hänen silmiään tunnilta tuntuneen hetken, kunnes hän rikkoi hiljaisuuden. Tarkoittaako se, että tanssin hänen kanssaan hitaita, jos hän vetää minut kädestä tanssilattialle?

Nostin katseeni takaisin Katan kasvoihin ja näin kauniin hymyn hänen kasvoillaan, samalla kun hän tarkasteli edelleen hämmentyneitä kasvojani. Mietin hänen sanojaan tuijottaen samalla hänen kauniisiin ruskeisiin silmiinsä. Vierähti ikuisuudelta tuntuva hetki, kunnes päätin mielessäni, ettei tässä ollut muuta kuin voitettavaa. Siirsin käteni hänen lantiolleen ja vein huuleni hitaasti lähemmäksi häntä. Hän sulki silmänsä ja nosti leukaansa hieman kurottautuen samalla eteenpäin.

Pysäytin liikkeeni muutaman kymmenen sentin päähän katsoen hänen kasvojaan, kunnes huulemme koskettivat lopulta.

Suudelma alkoi hitaasti tunnustelemalla. Useat lyhyet ja herkät suudelmat vaihtuivat pidempiin suudelmiin, kunnes huulemme eivät enää erkaantuneet juuri lainkaan. Tunsin kieliemme kohtaavan Katan puristaessa itseään minua vasten. Hellitin otettani hänen lantiostaan ja laskin käteni hitaasti hänen takapuolelleen. Pian hän laski kätensä minun käsieni päälle irrottautuen samalla suudelmasta kasvot vienossa hymyssä. Vastasin hymyyn kuullen hänen kuiskaavan. Vastasin pienellä nyökkäyksellä ja otin kunnon otteen Katan kädestä luoden samalla katseen siihen, mitä ympärillä tapahtui.

Näin Ilonan hymyilevän sivustalla yrittäen olla tuijottamatta, mutta kuitenkin tehden kaikkensa, jotta pysyisi ajan tasalla siitä, mitä tapahtui. Kävelimme Katan kanssa käsistämme toisiamme pidellen Ilonan viereen.

Vilkaisimme Katan kanssa toisiamme ja annoimme suudelman toistemme huulille, mikä kaiketi riitti vastaukseksi Ilonalle. Hän ehdotti jatkoja samaan paikkaan, mistä ilta oli alkanutkin, eli hänen vanhempiensa luokse.

Hän vannotti, että siellä olisi vielä juomista jäljellä veljen bileiden jälkeen. Meillä kummallakaan ei ollut mitään jatkoja vastaan. Kaikilla vain tuntuu olevan 20cm jalkovälissä: Voiko pieni nainen tykätä isosta? Työkaverini on todella pieni nainen ja minä olen iso. Olen huomannut että hän katselee etumustani kiimaisesti. Ei minulla mikään iso edes ole, mutta luuleeko hän että on iso?

Voin kuitenkin vakuuttaa, että hän halkeaa mulkustani. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Tykkään seksistä ja yhden yön suhteistakin on ollut. Siis vaikka kuin märkä ois liukuvoide niin monella on vaan niin paksu ettei meinaa mennä sisään. Ja näitä on ollut useita! Joten en usko että alitajuisesti etsisin isokaluisia. Onneksi miehet on olleet ymmärtäväisii mitä mun elämän varrelle on osunut.

En vaan kauheesti kuule että tää ois ongelma naisilla? Ärsyttää kun tekee mieli ja miehellä tekee mieli ja molemmat valmiita mutta anatomia iskee päin naamaa. Kannattaisi venytellä pimppiä erikokoisilla jellysauvoilla. Niitähän on ihan 3,5 cm paksuista jonnekin 6,5 cm. No synnytys viimeistään korjaa tilanteesi. Kunpa saisikin joskus vielä tiukkaa pillua, mutta vaimo on venähtänyt Lähdettiin yksissä tuumin synnyttäneen rouvan kanssa sänkyyn ja kulli kun ei sitten menny pimpsaan, vaikka miten yritin ja en takuulla ollu tässä hommassa eka kertaa ja seisiö oli mitä mahtavin, eikä mun muna ole normaalia suurempi.

Rouva siinä itku kurkussa parkui, että aina hälle käy näin. Mitä enemmän sitä tekee sitä parempaan kuntoon se pimpsa tulee. Ei emättimen koko juurikaan normaalisynnytyksen seurauksena muutu, vaan lihaskunto ja se on aina palautettavissa On niitä piukkapilluja 4. Mulla oli kerran parin päivän panosuhde yhteen joka sanoi yhdynnän isolla sattuvan ja hänellä olevan pieni pillu.

Minä olin tietysti epäuskoinen kun hän vielä sanoi saaneensa useimmiten liian isoa. Avatessaan housujani hän sanoi toivovansa ettei minulla ole liian iso. Kun housustani paljastui normikalu, näin pettymyksen hänen naamallaan.

Kun työnnyin hänen sisäänsä muutaman sentin jälkeen ajattelin, että tyttö puhuu palturia ei tämä tiukka ole tai hän tosiaaan on saanut aiemmin vain mahtiaisaa.

Saatuani kaluni puoliksi hänen sisäänsä tuntui kuin vehkeeni olisi joutunut ruuvipuristimen leukojen väliiin. Pillu oli todellakin tiukka, kuin olisi saanut neitsyttä.

Ulospäin vedettäessä tuntui kuin pillu olisi työntänyt kaluni vauhdilla sieltä pois. Tällä naisella tuntui olevan tarve saada kokoajan kalua syvälle sisäänsä, johtuen varmaan pillun alkuosan löysyydestä suhteessa loppupään puristusvoimaan.

Saisipa vielä joskus samanlaista. Siis sellaisen naisen joka kärsii vaginismista eli toosa kramppaa ja ei sinne pääse sisään vaikka kuin olisi märkä. Sellaisen kanssa voi jää kuulemma nalkkiinkin joskus. Eräs vanha mies kertoi kotikylällä olleen sellaisen naisen. Naisen jota miehet karttoi juuri nalkkiin jäämisen takia.

Moni oli jäänyt kiinni aivan oikeasti. Kalu turpoaa kun nalkkia kestää hetken ja tilanne vain pahenee. Lääkäriinkin oli jouduttu joskus turvautumaan.

Työnsin keskisormen hitaasti Katan nesteitä valuvaan pilluun, jonne se upposikin helposti, vaikka se olikin erittäin tiukka. Kata asteli eteeni ja katsoi hetken silmiini ennen kuin antoi herkän suudelman huulilleni. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Tämän näkeminen oli minulle nettitreffit suomi pussy vet ja ilmoitin Ilonalle lähteväni kotiin. Meikkaavat ja pukeutuvat kauniiksi ja ottavat parhaimman näköisen kundin matkaan. Oli suoranaisesti vaikeuksia saada kalua sisään, mitä ei ole yleensä tapahtunut, tuntui tosi eksoottiselta.

1 thoughts on “Liian tiukka pillu pilluu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *