Mies panee miestä sinkut helsingissä

mies panee miestä sinkut helsingissä

Eräs kaverini on tällainen mies ja baarissa naisten silmät vaan kiiluvat ja kaikki tyrkyttävät itseään. Sikamainen sälli, mutta naisia riittää. Komea ja tatuoitu, mutta pettää kyllä helposti. Samalla tavalla miehet näkevät usein ylpetä nartut kiihottavina, vaikka nainen olisi kuinka luonnevikainen tahansa. Olemme biologisten viettien orjia ja varsinkin alkoholin vaikutuksen alaisena alennumme eläimen tasolle. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Sinuna menisin kirjastoon, kesällä rannoille ja puistoihin istuskelemaan, kahviloihin. Pääasia, että jotain muuta kuin baarit! Ei sieltä ketään vakavasti otettavaa löydä, valitettavasti.

Jos siis haluat elämän kestävän suhteen tai ainakin tavoittelet jotain pidempää, käytä netin treffipalstoja tai sitten koita löytää se oikea livenä..

Sali tai joku urheiluharrastus voisi olla parempi kuin tuo baarikortti.. Jep, voisi sanoa että olen syrjäytynyt. Ainakin siinä mielessä, ettei minulla ole kavereita. Tämä johtuu siitä, että olen usean vuoden sairastanut masennusta, mutta yritän koko ajan pyrkiä kohti normaalia elämää.

Käyn korkeakouluakin, mutta minun on vaikea tutustua ihmisiin, joten en ole sieltä kavereita löytänyt. Baarissa on helpompi ottaa kontakti ja sieltä olenkin aina löytänyt seuraa.

Kyllä siellä tulee aina laitettua parhaat päälle ja tanssittua ja siksi saankin huomiota, mutta en ihan sellaisilta tyypeiltä kuin toivoisin. Aika mahdoton ajatus minulle, että löytäisin seuraa jostain muualta. Yleensä ne räväkät ja puheliaat ihmiset vievät kaiken huomion ja vähän hiljaisemmat jäävät niiden varjoon. Niin se aina on mennyt mun kohdalla. Treffipalstalla olen, vaikka masentavaa touhua se onkin. Sieltä kaveri löytyy 3. Mikset laita parhaita päälle kun lähdet puistoon, kirjastoon, kauppaan, ulos, minne vaan, kävelylle?

D Täällä on kaikki nou liferit! Sori oli ihan pakko. D Masentava paikkahan tää on, mut hauskoja juttuja välillä. Ihan turha niistä baareista on etsiä miestä. Muistan sun ikäisenä tai hiukan vanhempana, niin oli melkein aina seksi mielessä kun sinkkuna paineli menemään hyvissä bile Ale, Premier, Highlight, sedulat jne..

Itseasiassa hyvin harva mies edes etsii mitään vakavaa baarista. On enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että tulet pettymään kymmeniä kertoja mikäli riisut pikkuhoususi jollekkin jampalle baari-illan päätteeksi. Sen sijaan kannustaisin sua toisenlaiseen elämään. Miksi sun pitäisi tehdä niinkuin kaikki muutkin? Unohdat dokailut ja baarit. Etsi joku mukava harrastus mikä tempaa mukaansa!

Löydät kavereita sieltä ja hyvällä onnella poikaystävän! Ihan samalla tapaa voit lenkkipolulta löytää miehen. Miehet pitää sporttimimmeistä yli kaiken. Jos olet tosiaan hoikka ja hyvännäköinen niin kuin kerroit, niin ei sulla ole mitään hätää.

Sinuna kyllä laittaisin ensimmäisenä ilmoituksen tonne Treffit sivustolle. Linkkaa linkki tänne sitten, niin saat varmasti positiivista palautetta. Kuva pitää löytyä toki. Missä päin hesaa muuten asut? Voisin hakea sut treffeille..

Malmin juna-aseman lähellä on Luck Lady -niminen paikka; siellä on kauniita naisia ja komeita miehiä, nuorekas meininki! Mua ei oikein kiinnosta mitkään harrastukset enkä tykkää urheilusta. Ja toi on muutenkin ihan mahdottomuus, että löytäisin miehen jostain harrastuksesta, koska oon ujo jne. Mulla on treffi-ilmoitus, mut en kehtaa sitä tänne pistää. Parasta A ryhmää 3. Jos et ole mistään kiinnostunut niin miten kukaan voi kiinnostua kuin ulkonäöstäsi? Jos et tykkää liikunnasta, niin hoikkuutesikaan tuskin on kovin pitkäkestoista tai edes todellista laatua.

Kaikki pillun perään 3. Voin tässä kertoa salaisuuden: Jos haarojesi kauhistuksena killuu monen miehen nussima vittu, niin ei luulisi olevan otsaa esittää paljon vaatimuksia, ihan sama kuka sitä vielä nussii. Ei mitään järkeä pihdata käytettyä tavaraa. Tiedoksi, olen harrastanut seksiä tasan kahden miehen kanssa elämäni aikana, toinen avomies, toinen baarista eli ei oo kovin käytetty. Kaks kertaa mun luo on tultu väkisin, mut oon onnistunu heittää ne ulos kämpiltä poliisilla uhaten ja kerran yritettiin raiskata ja läheltä piti jos apuun ei olisi tultu.

Silti mä vaa jaksan yrittää, vaikka mua pelottaa samalla. Pienenä vinkkinä voin sanoa, että vuotiaat miehet, jotka eivät ole pelimiehiä, karttavat yli kaiken noita tanssibaareja.

Tanssiminen huonon musiikin tahdissa ei yleensä kiinnosta. Yleisimmin sinne mennään kärsimään, jos on jo tyttöystävä ja tämä tahtoo päästä tanssimaan. Tai jos kaveriporukassa on niin paljon tyttöjä, jotka tahtovat tanssia, mutta silloinkin joutuu yleensä baarissa näiden laukkuvahdiksi, jolloin alkaa katsomaan jo sitä bussiaikataulua kotiinpäin.

Normaalisti meidät löytää paljon helpommin hiljaisemmista paikoista, joissa pystyy keskustelemaan. Olutbaarit ja urheilubaarit on ehkä helpoin paikka löytää meidän ikäisiä sinkkuja. Kesäisin myös terassit afterworkin merkeissä ovat myös suosittu vaihtoehto.

Kuulostat mukavalta ihmiseltä ja samaistun melkein kaikkeen mitä kirjoitat. Olen siis juuri sellainen vuotias mies Helsingistä, josta kaikki aina sanovat että miten noin mukava ja komea mies voi olla sinkku. Itsekään en oikein välitä listahittimusiikista. Ja vähän kuten sinäkin, itsekin olen ollut elämässäni tasan kahden naisen kanssa.

Enkä minäkään hirveästi nauti urheilusta, vaikka hyvässä fyysisessä kunnossa olenkin. Tutustuisin mielelläni sinun kaltaiseen vähän ujompaan naiseen, koska en itsekään ole mikään koko ajan menossa oleva, superaktiivinen, valtavan kaveripiirin omaava seurapiirimies.

Haluaisin löytää tyttöystävän jonka kanssa saisi viettää paljon kahdenkeskistä aikaa ja yhdessä ihmetellä maailmaa. Jos tietäisin millä nimimerkillä löytäisin treffi-profiilisi, niin pistäisin heti viestiä. Mutta kun en tiedä, niin jätän sen sijaan tähän osoitteeni: Ei kai siinä mitään menetäkään. Onko tuo muka jotenkin suurikin sattuma? Olen ollut tasan kahden kanssa. Ihan sama minulle mitä sinä kuvittelet näkeväsi lävitseni.

AP, laitoitko viestiä tuolle jbawqi: Jos et, niin mikset? Lyön vaikka vetoa että ei pistänyt viestiä. Naiset haluavat vain valittaa kuinka heidän elämänsä on muka niin rankkaa ja hyviä miehiä on muka niin vaikea löytää. Mutta jos joku mies sitten joskus ehdottaa tutustumista, niin eihän se näille nirppanokille tietenkään käy.

On niin paljon hauskempaa vain valittaa. Se on kelju totuus. Kaikki naiset ovat prikulleen samanlaisia. Oot varmaan oikeassa tuon asian suhteen, anon. Toisaalta löysin toisen niistä miehistä, jonka kanssa olen harrastanut seksiä, typerästä tanssibaarista.

Hän oli erittäin järkevä, kiltti ja jalat maassa-ihminen. Hänkin oli varmaan vähän puoliväkisin mennyt tanssimaan sellaiseen paikkaan, kuten minäkin tein. Mies oli tosi kiinnostunut jatkamaan mun kanssa, mutta olin itse sitä mieltä, että hän oli liian vanha minulle 15v vanhempi ja vähän kalkkis muutenkin: D Sen ikäiset haluu jo perustaa perheen, mutta minä haluan elää vielä nuoruutta.

Joka ikinen, myönsi sitä tai ei. Siinä kun voi hetken kuvitella itsekin olevansa taas nuori. Harrastuksiini kuuluu laulu, bilettäminen, sosiaaliset kanssakäymiset, uusien jännien asioiden tekeminen ja koiran kanssa lenkkeily. Mulla on monta rautaa tulessa, joten koko ajan sattuu ja tapahtuu.

Olen oman elämäni onnetar! Tumma porilaiskaunotar Jonna tekee baarimikon hommia ja haaveilee muutosta joko Helsinkiin, Tampereelle tai Lahteen. Hän rakastaa juhlimista ja on aina viimeisten joukossa hereillä ja yllyttämässä muita kaiken maailman tyhmyyksiin.

Sinkkuna hän on viihtynyt reilun vuoden verran. Yksi syy sinkkuuteen on varmasti se, että Jonna kuvailee perääntyvänsä helposti siinä vaiheessa, kun suhde uhkaa mennä vakavaksi. Vaatii siis todella hyvän tyypin, että tämän naisen saa kesytettyä.

Temptation Islandilla Jonnan reissu muodostuu enemmän kuin mielenkiintoiseksi. Olen kuullut useammasta suunnasta, että sopisin formaattiin hyvin. Myyjänä työskentelevä helsinkiläinen Emilia kuvailee itseään aina iloiseksi, spontaaniksi yllytyshulluksi sekä myös häseltäjäksi ja hyvällä tavalla höntiksi. Hän haaveilee urasta bikinifitnessin parissa. Temptation Islandiin hän haki mukaan läpällä, mutta kun paikka sinkkujoukossa aukeni, hän päätti viedä älynväläyksen loppuun saakka.

Ennen kuvauksia hän oli viihtynyt sinkkuna jo 2,5 vuotta. Helsinkiläinen Inka on ammatiltaan nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Hän kuvailee itseään energiseksi persoonaksi, jonka mielenkiinnon kohteena on ennen kaikkea miehet.

Ennen kuvauksia hän oli ehtinyt olla sinkkuna lähes kaksi vuotta. Temptation Islandiin hain ennen kaikkea kokemuksen ja auringon takia. Parikymppinen hämeenlinnalainen baarimikko sai Temptation Islandilla lempinimekseen Sane. Hän on erittäin suorasanainen ja laukoo napakoita mielipiteitä mistä ja kenestä tahansa. Sane itse kuvaileekin, että häntä joko vihataan tai rakastetaan.

Tyyliin sopii myös äijämäiset harrastukset eli nyrkkeily ja jääkiekon seuraaminen. Temptation Islandiin hän haki mukaan, koska halusi haastaa itsensä. Sinkkuna Sane on viihtynyt pari vuotta. Ei kiinnosta ylimieliset kaikkiruokaiset äijät. Sinkkujoukon kuopus on lähihoitajaksi opiskeleva Melissa. Yksi hänen matkansa kohokohtia oli päästä näkemään lähietäisyydeltä apinoita. Ennen sinkkuaikaansa Melissa oli seurustellut vuoden - tai pikemminkin luullut seurustelevansa, sillä kävi ilmi, että hän olikin suhteen kolmas osapuoli.

Temptation Islandiin lähdin mukaan koska halusin todistaa, ettei ihmistä ole tarkoitettu yksiavioiseksi. Näyttävä lahtelainen baarimikko lupasi sinkkuesittelyssä pitää varattujen miesten kanssa hauskaa mutta myös kuunnella heidän huoliaan. Hän itse kuvailee itseään samaan aikaan syvälliseksi ajattelijaksi ja villiksi kakaraksi, joka tekee eikä ajattele ja sanoo ääneen kaiken sen, mitä muut eivät kehtaa.

Meijussa olikin tiettyä aikuisen naisen jämäkkyyttä, joka teki miehiin Temptation Islandilla vaikutuksen tavalla tai toisella. Sinkkuna hän oli ennen kuvauksia viihtynyt 2,5 vuotta. Deittaillut oon silti epäsäännöllisen säännöllisesti. Helsinkiläinen Johanna on ammatiltaan graafinen suunnittelija, mikä on melko harvinainen titteli Temptation Islandin osallistujien joukossa. Hän kuvailee itseään iloiseksi, kiltiksi ja rauhalliseksi ihmiseksi, joka tykkää välillä pohdiskella syvällisiä, mutta ei ota elämää turhan vakavasti.

Tempparin riehakkaassa sinkkujoukossa kiltin ja rauhallisen on kuitenkin vaikea päästä kunnolla esille ja sen Johannakin sai oppia. Sinkkuna Johanna on viihtynyt noin puolitoista vuotta ja sinkkuelämä on sisältänyt muun muassa paljon bileitä ja reissuja. Hyvä musiikki, ruoka ja läheiset on tärkeitä.

Tanssiminen, juhliminen ja matkustelu on sydäntä lähellä. Myyjänä työskentelevä Saana vaikuttaa nykyään Helsingissä, mutta sitä ennen hän ehti asua 20 vuotta pienessä kylässä Savossa.

Hän kuvailee itseään empaattiseksi ihmiseksi, joille muiden on helppo avautua. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostavat Saanaa, joka on ehtinyt harrastaa peräti kymmentä eri urheilulajia. Temptation Islandiin hän haki hetken mielijohteesta sekä järkyttääkseen kavereitaan, jotka eivät olisi ikinä uskoneet, että hän lähtisi mukaan tosi-tv-sarjaan. Sinkkuna Saana on ollut jo 2,5 vuotta. En halua, että kukaan omistaa tai määräilee minua. Supermenevän kaveripiirini houkuttelemana olen viihtynyt yöelämässä ja matkustellut paljon.

Amanda on tottunut tosi-tv-tähti, joten Temptation Islandillakin hän sujahti porukkaan mukaan todella helposti ja hänestä tuli saman tien hyvää pataa varattujen miesten kanssa. Amanda on viimeksi seurustellut neljä vuotta sitten ja kuvailee itseään ikisinkuksi. Sinkkuelämä on ollut hurjaa. Temptation Island Suomi on lunastanut paikkansa Nelosen kevään ohjelmiston puheenaiheena ja lähes kiimaisen someseurannan ja fanittamisen kohteena. Sarja on tuottanut sanontoja, jotka ovat jääneet elämään, kuten "kettu kävi kolossa" ja "elämän peli", sekä tähtiä, joiden tv-ura on jatkunut muissa ohjelmissa, kuten ensimmäisen kauden Rita ja Aki sekä Bile-Dani.

Temptation Islandin neljännellä kaudella Thaimaahan matkustaa taas neljä erilaista pariskuntaa, joilla jokaisella on oma syynsä lähteä testaamaan suhteensa kestävyyttä. Mukana on pariskunta, joka haastoi toisensa mukaan huumorimielellä, pariskunta, joka lähtee testaamaan kohtuullisen tuoreen suhteensa vakavuutta, pariskunta, joka ottaa viimeisen mietintätauon ennen elämän suuria päätöksiä, ja pariskunta, joka lähtee näyttämään kaikille epäilijöille olevansa tosissaan.

Heitä viettelemään matkustaa tuttuun tapaan joukko komeita ja kauniita sinkkuja. Kauteen mahtuu myös muutamia kutkuttavia uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sinkkujen pudottamiseen, treffeihin ja bileteemoihin.

Sarjan keskivaiheilla Temptation Islandilla eletään historiallisia hetkiä, kun molempiin resortteihin saapuu artistivieras. Katsojien pitkäaikainen toive toteutuu, kun ruudussa nähdään entistä enemmän "grillausta" eli materiaalia iltanuotioilta. Varsinkin kuuluisat viimeiset iltanuotiot saavat rutkasti lisäaikaa. Kauden suurin uudistus on kuitenkin jokaisen torstaijakson jälkeen nähtävä extraohjelma. Siinä nähdään pariskuntien tunnelmia iltanuotioiden jälkeen, kulissien takaisia tapahtumia sekä pudonneiden sinkkujen haastatteluja.

Ekstraohjelman kuvauksissa vierailee joka viikko myös edellisten kausien osallistujia sekä sarjan julkkisfaneja. Sekä pääohjelman että ekstraohjelman juontaa Sami Kuronen. Temptation Island Suomi alkaa Nelosella maaliskuussa. Jonne ja Sonja erosivat Temptation Islandilla riitaisissa merkeissä, kun Sonjalle tuli mitta täyteen Jonnen käytöksestä.

Hän kertoo, että Jonnen manipulointi ja yhä ikävämmät videot tappoivat pikkuhiljaa hänen tunteensa miestä kohtaan. Jonne kertoo pitävänsä yhä yhteyttä resorttivaimoonsa Erikaan, jonka kanssa vietti hyvin intiimejä hetkiä Temptation Islandilla. Hän on Erika ja hieno nainen. Ollaan pidetty yhteyttä, mutta ihan kaveripohjalta.

Sonjan sydämen puolestaan vei Miikka, jonka huumoriin nainen rakastui pikkuhiljaa. Kuvausten jälkeen pari vietti kaksi viikkoa Thaimaassa, minkä jälkeen seurustelu on jatkunut Suomessa.

Jos sulla on ihminen, jota sä oot rakastanu, sä haluat sille kaikkea hyvää. Jos Sonja on nyt löytänyt ihanamman ihmisen, jonka kanssa viettää loppuelämänsä, niin miksei. Joonas ja Pauliina kohtasivat Temptation Islandin viimeisellä iltanuotiolla vakavina ja lähtivät apein mielin keskustelemaan ja pohtimaan suhteen tilaa.

Eroa ei siis nähty, mutta ei myöskään romanttista välien selvittelyä ja puhdistavia kyyneleitä. Kuvausten jälkeen he ovat yhä yhdessä, mutta varsinkin Pauliina näyttää edelleen surulliselta.

Hän myöntää ihastuneensa aidosti Arttuun ja näkevänsä tätä yhä mutta vain kavereina. Pauliinan mukaan Joonas käytöksellään aiheutti sen, että hän aloitti pettämisen Artun kanssa. Joonas taas ei omien sanojensa mukaan muista, mitä kaikkea tuli sekoilleeksi ohjelmassa aisaparinsa Jennikan ja muiden naisten kanssa.

Hän joutuu katsomaan ohjelmasta, millä tavoin loukkasi Pauliinaa niin, ettei tämä ole vieläkään toipunut kokonaan. Joonaksen ja Pauliinan suhteen nykytilasta kertoo karua kieltään se, että vaikka Pauliina aiemmin kaipasi Joonakselta huomiota ja hellyyttä, tätä nykyä naiselle ei läheisyys maistu:. Nyt reissun jälkeen se on kääntynyt ihan päinvastoin, mikään noista ei kelpaa, paitsi hetkittäin. Skip to main content. Temptation Island Suomi Tietoa ohjelmasta.

Seuraavat tv-esitykset Kausi 4. Molempien leirien yhteishenkeä kohotetaan ryhmätreffeillä. Naiset ja miessinkut nauttivat täysin rinnoin jokiristeilyllä ja kehittävät laulun, joka tulee kauden aikana enemmän kuin tutuksi.

Toisensa löytäneet Eve ja Kalle kokevat yhdessä Titanic-hetken. Miesten ja naissinkkujen puolella ilo on väkinäisempää. Illan bileet vietetään munarikkaissa merkeissä. Kauden toisilla ryhmätreffeillä naiset ja sinkkumiehet vääntäytyvät uusiin asentoihin joogatunnilla ja miehet ja naissinkut patikoivat kansallispuistossa.

Eve ja Kalu lähentyvät entisestään, ja tilanne avautuu karusti iltanuotiolla. Sammy on tyrmistynyt Minnan puheista, ja Vilman ilta päättyy taas kerran kyyneliin. Kukas muikkeli tänne tuli!. Ryhmätreffien jälkeen varatut pääsevät taas tekemään valintoja, sillä vuorossa ovat yksilötreffit. Danin ja Sammyn ajatukset ovat treffeilläkin tiukasti omassa parisuhteessa, kun taas Eve ja Minna ovat todella läheisissä väleissä treffikumppaneidensa kanssa.

Illan bileissä sinkkujen joukkoon liittyvät yllättäen Amanda Harkimo ja Antti Kurhinen. Tosi-tv-konkari Anttikin on ihmeissään, kun Minnalta karkaa mopo käsistä. Siellä se oli mällirättinä. Elias vie treffeille Saanan, joka kuuntelee silmät pyöreinä miehen suunnitelmia tulevan koti-isyyden aktiviteeteista. Markus puhuu omilla treffeillään taas kerran enimmäkseen Noorasta, kun taas Nooran ja Jasun treffeillä Markus ei paljon mielessä pyöri. Tunteikkaalla iltanuotiolla Sammy kokee elämänsä järkytyksen.

Temptation Islandin neljännellä kaudella Thaimaahan matkustaa neljä erilaista pariskuntaa, joilla jokaisella on oma syynsä lähteä testaamaan suhteensa kestävyyttä. Uuteen kauteen mahtuu myös muutamia kutkuttavia uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sinkkujen pudottamiseen, treffeihin ja bileteemoihin. Sekä pääohjelman että extraohjelman juontaa Sami Kuronen. Pani munaa pannulle ja makkaraa piirakan väliin!

Temptation Island Suomi keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22 Nelosella ja Ruudussa. Lisää Temptation Island Suomi -sisältöä Ruudussa. Jo ensimmäisessä jaksossa on selvää, että sinkuilla on sana hallussa. Tässä ovat kauden ihanat sinkkumiehet: Nori, 21, Espoo "En olisi ikinä uskonut pääseväni mukaan ohjelmaan". Tässä ovat kauden upeat sinkkunaiset: Jennie, 20, Helsinki Miehet, alkoholi ja kuumat sinkut luovat pyhän kolminaisuuden, josta ei halua olla poissa.

Jonne vastaa syytöksiin manipuloivasta käytöksestään: Jonne on sinut Sonjan uuden onnen kanssa. Vaikka välit ovat kunnossa, Sonja ja Jonne eivät ole juurikaan tekemisissä enää. Joonaksen mukaan Jennika oli hänelle vain hauskaa seuraa, ei sen enempää:

mies panee miestä sinkut helsingissä Kaikki naiset ovat prikulleen samanlaisia. Naarailla taas on pelissä oma ja jälkeläisten henki, joten pitää "pikkusen" valikoida. Mielestäni se kaveri joka tuossa alussa kirjoitteli kokemuksistaan voi vain odotttaa sitä oikeaa ja tedä kaikkensa sen eteen. Hänen mukaansa suhdemarkkinoilta ulosjääminen lisää riskiä syrjäytyä ja vetäytyä myös muuten. Jollet usko sitä nyt niin uskot sen v päästä, kun seuraat miesten ikäkäyttäytymistä ja miten se muuttuu iän myötä. Melkein jutimaista Tampereen seudun murretta vääntävää Tuomasta kutsuttiin Temptation Islandilla usein hänen kotipaikkakuntansa mukaan nimellä Lempäälä.

Sieltä kaveri löytyy 3. Mikset laita parhaita päälle kun lähdet puistoon, kirjastoon, kauppaan, ulos, minne vaan, kävelylle? D Täällä on kaikki nou liferit! Sori oli ihan pakko. D Masentava paikkahan tää on, mut hauskoja juttuja välillä. Ihan turha niistä baareista on etsiä miestä. Muistan sun ikäisenä tai hiukan vanhempana, niin oli melkein aina seksi mielessä kun sinkkuna paineli menemään hyvissä bile Ale, Premier, Highlight, sedulat jne.. Itseasiassa hyvin harva mies edes etsii mitään vakavaa baarista.

On enemmänkin sääntö kuin poikkeus, että tulet pettymään kymmeniä kertoja mikäli riisut pikkuhoususi jollekkin jampalle baari-illan päätteeksi. Sen sijaan kannustaisin sua toisenlaiseen elämään. Miksi sun pitäisi tehdä niinkuin kaikki muutkin? Unohdat dokailut ja baarit. Etsi joku mukava harrastus mikä tempaa mukaansa! Löydät kavereita sieltä ja hyvällä onnella poikaystävän! Ihan samalla tapaa voit lenkkipolulta löytää miehen.

Miehet pitää sporttimimmeistä yli kaiken. Jos olet tosiaan hoikka ja hyvännäköinen niin kuin kerroit, niin ei sulla ole mitään hätää. Sinuna kyllä laittaisin ensimmäisenä ilmoituksen tonne Treffit sivustolle.

Linkkaa linkki tänne sitten, niin saat varmasti positiivista palautetta. Kuva pitää löytyä toki. Missä päin hesaa muuten asut? Voisin hakea sut treffeille.. Malmin juna-aseman lähellä on Luck Lady -niminen paikka; siellä on kauniita naisia ja komeita miehiä, nuorekas meininki!

Mua ei oikein kiinnosta mitkään harrastukset enkä tykkää urheilusta. Ja toi on muutenkin ihan mahdottomuus, että löytäisin miehen jostain harrastuksesta, koska oon ujo jne. Mulla on treffi-ilmoitus, mut en kehtaa sitä tänne pistää. Parasta A ryhmää 3. Jos et ole mistään kiinnostunut niin miten kukaan voi kiinnostua kuin ulkonäöstäsi?

Jos et tykkää liikunnasta, niin hoikkuutesikaan tuskin on kovin pitkäkestoista tai edes todellista laatua.

Kaikki pillun perään 3. Voin tässä kertoa salaisuuden: Jos haarojesi kauhistuksena killuu monen miehen nussima vittu, niin ei luulisi olevan otsaa esittää paljon vaatimuksia, ihan sama kuka sitä vielä nussii. Ei mitään järkeä pihdata käytettyä tavaraa. Tiedoksi, olen harrastanut seksiä tasan kahden miehen kanssa elämäni aikana, toinen avomies, toinen baarista eli ei oo kovin käytetty. Kaks kertaa mun luo on tultu väkisin, mut oon onnistunu heittää ne ulos kämpiltä poliisilla uhaten ja kerran yritettiin raiskata ja läheltä piti jos apuun ei olisi tultu.

Silti mä vaa jaksan yrittää, vaikka mua pelottaa samalla. Pienenä vinkkinä voin sanoa, että vuotiaat miehet, jotka eivät ole pelimiehiä, karttavat yli kaiken noita tanssibaareja. Tanssiminen huonon musiikin tahdissa ei yleensä kiinnosta. Yleisimmin sinne mennään kärsimään, jos on jo tyttöystävä ja tämä tahtoo päästä tanssimaan.

Tai jos kaveriporukassa on niin paljon tyttöjä, jotka tahtovat tanssia, mutta silloinkin joutuu yleensä baarissa näiden laukkuvahdiksi, jolloin alkaa katsomaan jo sitä bussiaikataulua kotiinpäin.

Normaalisti meidät löytää paljon helpommin hiljaisemmista paikoista, joissa pystyy keskustelemaan. Olutbaarit ja urheilubaarit on ehkä helpoin paikka löytää meidän ikäisiä sinkkuja. Kesäisin myös terassit afterworkin merkeissä ovat myös suosittu vaihtoehto.

Kuulostat mukavalta ihmiseltä ja samaistun melkein kaikkeen mitä kirjoitat. Olen siis juuri sellainen vuotias mies Helsingistä, josta kaikki aina sanovat että miten noin mukava ja komea mies voi olla sinkku. Itsekään en oikein välitä listahittimusiikista. Ja vähän kuten sinäkin, itsekin olen ollut elämässäni tasan kahden naisen kanssa. Enkä minäkään hirveästi nauti urheilusta, vaikka hyvässä fyysisessä kunnossa olenkin.

Tutustuisin mielelläni sinun kaltaiseen vähän ujompaan naiseen, koska en itsekään ole mikään koko ajan menossa oleva, superaktiivinen, valtavan kaveripiirin omaava seurapiirimies. Haluaisin löytää tyttöystävän jonka kanssa saisi viettää paljon kahdenkeskistä aikaa ja yhdessä ihmetellä maailmaa.

Jos tietäisin millä nimimerkillä löytäisin treffi-profiilisi, niin pistäisin heti viestiä. Mutta kun en tiedä, niin jätän sen sijaan tähän osoitteeni: Ei kai siinä mitään menetäkään. Onko tuo muka jotenkin suurikin sattuma?

Olen ollut tasan kahden kanssa. Ihan sama minulle mitä sinä kuvittelet näkeväsi lävitseni. AP, laitoitko viestiä tuolle jbawqi: Jos et, niin mikset? Lyön vaikka vetoa että ei pistänyt viestiä. Naiset haluavat vain valittaa kuinka heidän elämänsä on muka niin rankkaa ja hyviä miehiä on muka niin vaikea löytää. Mutta jos joku mies sitten joskus ehdottaa tutustumista, niin eihän se näille nirppanokille tietenkään käy. On niin paljon hauskempaa vain valittaa.

Se on kelju totuus. Kaikki naiset ovat prikulleen samanlaisia. Oot varmaan oikeassa tuon asian suhteen, anon. Toisaalta löysin toisen niistä miehistä, jonka kanssa olen harrastanut seksiä, typerästä tanssibaarista. Hän oli erittäin järkevä, kiltti ja jalat maassa-ihminen. Hänkin oli varmaan vähän puoliväkisin mennyt tanssimaan sellaiseen paikkaan, kuten minäkin tein. Mies oli tosi kiinnostunut jatkamaan mun kanssa, mutta olin itse sitä mieltä, että hän oli liian vanha minulle 15v vanhempi ja vähän kalkkis muutenkin: D Sen ikäiset haluu jo perustaa perheen, mutta minä haluan elää vielä nuoruutta.

Joka ikinen, myönsi sitä tai ei. Siinä kun voi hetken kuvitella itsekin olevansa taas nuori. Muutaman vuoden päästä olet jo niin käytetty, että toimit lähinnä ilmaisena panoreikänä miehille. Tuu tänne mun haaremiin, mutustellaan sun piparii: Saatteko te miehet oikeasti jotain tyydytystä näillä viesteillänne? Miehistä en tiedä, sillä itse olen nainen, ja tiedän naisena kunnon miesten löytämisen ongelmat. Mutta jätä nuo 15v vanhemmat sedät rauhaan, ne ovat kaikki vain ja ainoastaan pimpukan perässä.

Jollet usko sitä nyt niin uskot sen v päästä, kun seuraat miesten ikäkäyttäytymistä ja miten se muuttuu iän myötä. Luuletko, että oma markkina-arvosi nyt nousee? Jos heille vanha nainen kelpaa.

Mistähän sä sitten ton vetäsit, että vaan pimpan perässä. Kyll mä ainaki ihan aidoisti etsin kumppania, mutta en mitään uusperhettä. Joku nuori yhden lapsen yh-äitikin vielä menisi, mutta eronnut 35v parin lapsen äiti, sen ex-mies ja kaikki se painolasti mitä sieltä tulee ei kyllä houkuttele. Itse olen varakas ja hyvissä ruumiin ja sielun voimissa, niin toki haluan perustaa ihan oman perheen.

Kyl mä jätän ne vanhemmat miehet rauhaan, ei mua oikeasti kiinnosta, mut se tyyppi näytti ikäistään huomattavasti nuoremmalta ja yllätyin tosiaan kun kysyin siltä seuraavana päivänä ikää!

Minkä ikäisenä sinut sitten korkattiin käytetyksi? Omien kokemuksia mukaan baareista on vaikea löytää kunnon seuraa, varsinkaan juuri näistä mainitsemista tanssibaareista. Itse varsinkaan kun en parketteja hallitse niin tuntuu kovin vastenmieliseltä lähteä tanssimaan. Tosin mikäli joku mukavan oloinen nainen pyytäisi tanssimaan voisin lähteä.

Näin ei tosin ole tapahtunut kuin kerran. Räväkät ja puheliaat siellä joraakin ja tietysti eniten humalassa olevat. Itse rauhallisena kaverina mielummin istun juuri nimimerkki Anon: Tosin helposti mut sais mukaansa kunhan vähän silmäpeliä ollut aikaisemmin ja tulee vetämään hihasta. Parhailla uroksilla on sitten haaremi. Ei toi asia tule muuttumaan, ellei keksitä keinoa muuttaa muutenkin kaikki lisääntymisen biologiset faktat, kuten synnyttäminen.

Naiselle on niin iso uhraus lisääntyä, että on pakko olla valikoiva. Tuo ei ihan täysin päde Tuo ei ihan täysin päde ihmisiin, koska ihmisillä on ns. Eläimet nimittäin myös mm. Ihmisillä sairaus ei ole mikään este jatkaa sukua.

Mä oon 28v mies ja kertaakaan Mä oon 28v mies ja kertaakaan en ole seurustellut. Kertaakaan en ole käynyt treffeillä. Kertaakaan en ole suudellut naista, pitänyt kädestä, halannut, saatika pannut. Luit oikein, en ole koskaan saanut vielä halausta keneltäkään.

Olen niin ruma kai sitten ja köyhä et ketään ei kiinnosta mitä mä haluan. Naiset kyllä muistaa muistuttaa mun rumasta naamasta aika-ajoin, ehkä se sitten on naamasta kiinni kun naista ei saa.

Niin ja unohdin mainita et Niin ja unohdin mainita et olen täysin absolutisti alkoholin ja tupakan suhteen. Harrastuksia on tasan 0 ja ystäviä sama määrä. Ajattelen kaikista pelkkää hyvää, treffi palstoja on kokeiltu kuvan kanssa ja ilman kuvaa, mut ei sielä koskaan saa vastausta mihinkään.

Ota hieman rohkaisevaa ja Ota hieman rohkaisevaa ja soita maksulliselle naiselle. Saat yhden apinan selästäsi pois. Jos et edes ilman kuvaa saa Jos et edes ilman kuvaa saa vastausta niin olisi aika katsoa peiliin hehheh. Syy tähän on se, että maahanmuutto lisääntyy. Entistä useampi suomalainen nainen valitsee puolisokseen maahanmuuttajamiehen. Eksoottinen, tumma ja tulinen mies Kaukoidästä tai Afrikasta on paljon kiinnostavampi kumppani kuin tavallinen suomalainen mies. Maahanmuuton lisääntyminen on suoraa seurausta vihervasemmiston ja muiden maahanmuuttomyönteisten puolueiden poliittisesta toiminnasta.

Eduskunta nimittäin säätää lait. Karu totuus on, että suomalaiset sinkkumiehet ovat itse vastuussa kurjasta tilanteestaan. Aivan liian moni mies äänestää maahanmuuton puolesta ja seurauksena on se, että Suomeen otetaan entistä enemmän maahanmuuttajia.

Suurin osa tulijoista on työikäisiä miehiä, koska valtio nimenomaan haluaa lisää työvoimaa. Naisia tulee vähemmän, koska nainen on huonompi työntekijä: Tervetuloa monikulttuurin hämmästyttävään maailmaan.

Suomalaiset miehet ovat tässä "maailmanjärjestyksessä" kaikkein heikoimmassa asemassa. Suomalainen nainen löytää aina kumppani, joko suomalaisen valkonaaman tai ulkomaisen eksoottisemman miehen. Niin, naisille tärkeintä on Niin, naisille tärkeintä on peniksen suuri koko.

Itse löysin aviomieheni Itse löysin aviomieheni netistä, se oli rakkautta toisella silmäyksellä, nyt yhteisiä vuosia on takana 12, ei aitoa rakkautta voi ostaa rahalla eikä "hyvällä" ulkonäöllä. Vinkiksi kaikille sinkuille, jotka haluavat parisuhdetta, tavatkaa ihmisiä, niin tein minäkin, parhaimmillaan oli 7 treffit vkossa, aikaa meni löytää oma prinssi, mutta kun vaan jaksoi olla aktiivinen vihdoin ONNI löytyi.

Jos ei edes yritä Juuri näin. Jos ei edes yritä, niin turha valittaa. Itse olen mielestäni Itse olen mielestäni suhteellisen komea ja erittäin tyylitajuiseksi kehuttu, hauska, bileiden ilopilleri, "bad boy"kin ja olen kyllä omannut seksikumppaneita, tosin en ole urheilullinen. Ikää ei ole vielä paljoa. Silti aina jään juhlissa yksin sohvalle juomaan kaljaa kun kaikki muut pusuttelee. Suomen naiset ihmetyttää; tunnen monen korkeasti koulutetun muijan, joka on valinnut kumppanikseen ja elätettäväkseen rumia ja törkeitä diilereitä jotka hakkaavatkin jotkut heitä.

Sitten yleisin taas on se, että pitää olla jääkiekkoilija joka ei puhu vaan vaan panee. Syy voi olla etelä-Euroopassa kasvamisessa; omaksuin puheliaan ja naista kunnioittavan kulttuurin, joka ilmeisesti on osapuilleen aiheuttanut sen ettei synkkaa täällä kasvaneitten kanssa. Kerran löysin sen oikean, mutta dumppasin ylimielisenä kun E-pillerit vaikutti hänen käytökseensä. Nyt ei jaksa mitään, olen lihonut, tosin en ole mitään läskitasoa ja istun yksin kotona juoden bisseä. Jee, Facebookissa jatkuvia vauvansyntymispäivityksiä ja "On parisuhteessa"-ilmoituksia.

Olen vaihtanut opiskelun vuoksi paikkakuntaa, ja tällä saraa tuntuu olevan mahdotonta tutustua kehenkään koulussakaan. Kaikilla on omat porukkansa. Miehet katsoo naisten pyllyä, mutta naisen en ole koskaan nähnyt vilkuilevan komeitakaan miehiä. Mutta näistä ominaisuuksista ainoa naisista kiinnostava on raha.

Muut tuntuisivat olevan "epäseksikkäitä". Toivonkin, että olisin tämän ikäinen vaikkapa luvun alussa, kun pään sisältö kiinnosti naisia myös. Lisäksi naiset tuntuvat nauttivan siitä, että ihan oikeasti saavat kenet tahansa miehen koska tahansa ja siksi elävät sinkkuelämää.

Sitoutumishalukkuus naisten keskuudessahan on tutkitusti rajusti laskenut Älä nyt puhu paskaa. Ei Älä nyt puhu paskaa. Ei kukaan normaali älykäs mies kuuntele Cheekiä. Lisäksi Suomi on Euroopan Lisäksi Suomi on Euroopan ainoa maa, jossa naisten tupakointi ei ole vuosikymmeniin laskenut, päinvastoin jopa.

Mielestäni on ällöttävää, että baareista löytyy vain 5 minuutin välein raksamiehen lailla röökiä vetäviä jatkuvasti "vittu"-sanaa hokevia bitchejä. No sellainen ei mua huolisikaan. Itse olen baareista löytänyt Itse olen baareista löytänyt useita nuoria, kauniita ja älykkäitä, tupakoimattomia naisia.

Viimeisimmän kanssa yhteisiä vuosia takana 8. Sen kyllä olen huomannut, että eri baareissa käy erilaista porukkaa. Ja varmasti jossain takahikiällä on huonompi tarjonta kuin esim. Mitä tähän tarvitsee enempää sanoa? Muuttakaa nyt aikuiset miehet pois sieltä äidin jääkaapin vierestä pariksi vuodeksi, niin eiköhän löydy naista. Edelliseen; myös me miehet Edelliseen; myös me miehet voimme tehdä valintamme ja niinhän me myös teemme, ei ole meidän vikamme jos joku ylipainoinen ja katkeroitunut "nainen" ei tule valituksi.

Kyllä vanha kanda tietää mikä se on kun ei hymy irtoa naiselta. Itse elämässä oppineena tiedän kyllä mitä nainen ajattelee ja tahtoo, eikä se ole sisäinen kauneus. Ykkössijalla on ihan muu asia. Muslimeistakin maistuu parhaiten nämä Afrikan pojat. Lie evätkö hassiksen pöllyttelijät sisäisesti kauneimpia? Voivathan he "valita" Voivathan he "valita" homouden tai lesboilun, jos se kerran Räsäsen mukaan on oma valinta?

Sen siitä saa kun valitsee heteroseksuaalisuuden. Olettehan kaikki huomanneet Olettehan kaikki huomanneet Laasasen vitsin: Huomio "Säästöideoita" - Huomio "Säästöideoita" - nisäkäsuroksilla on tietenkin ihan sama valinnanvapaus kuin naaraillakin, mutta ne tuppaavat ottamaan sen naaraan minkä voivat saada.

Suvunjatkaminen on uroksille niin helppoa ja riskitöntä, että aina pitää kylvää kun löytyy hedelmällinen maaperä. Naarailla taas on pelissä oma ja jälkeläisten henki, joten pitää "pikkusen" valikoida. Nykyajan nuoret naiset ei enää suostu pilaamaan terveyttään ehkäisypillereillä, joten heistä tulee entistäkin valikoivampia.

Sorry vaan te kaikki puutteessa elävät miesparat ;. Kohta 13 vuotta sinkkuna ja Kohta 13 vuotta sinkkuna ja 47 vuotta maailmaa katselleena voin sanoa , että syitähän voidaan aina tutkia ihan jopa yliopistotasollakin asti ja kirjoittaa tuloksena otsikkoihin että naisten vaatimustaso on noussut liian ylös mutta kysymys kuuluukin: Kuinka alas se taso pitää laskea jos kahdesta asiasta ei halua tinkiä?

Polla pitää olla kondiksessa ja ei läträä ylen määrin alkoholin kanssa. Valitettava tosiasia on , että jompikumpi mättää kymmenestä tavatusta kahdeksalla. Lopetin treffeillä juoksemisen tästä syystä, turhaa touhua ja kotoa ei kukaan tule hakemaan -niin se yhtälö vaan syntyy ja tähän tulokseen tulin ihan peruskoulupohjalta. Ei vois vähempää kiinnostaa. Tämä on kyllä totta. Kannattaakin arvon kanssaveljet avoimin mielin suunnata katsettaan myös pikkuisen kotosuomen rajojen ulkopuolelle.

Siinä, missä Suomalainen nainen on nykyään todella kranttu ja ikäänkuin valitsee vain todellisen alfauroksen itselleen, niin toisaalla on naisia joille edelleen kelpaa peruspertti. En arvostele millään tapaa suomalaista naista tässä, sillä jos asetelma kännettäisiin toisinpäin varmasti miehet toimisivat aivan samalla tavalla.

Se on vaan sääli, että kunnollisia miehiä elää tässä maassa yksin ja kärsii yksinäisyydestä. En kehota tässä ketään mihinkään vaimoturismiin, älkääkä sekottako tätä siihen missä vanhat miehet käyvät tietyissä maissa ostamassa itselleen nuoria palkintovaimoja. Kehotan vaan nuoria, fiksuja sinkkumiehiä käymään muuallakin kun Ruotsinlaivalla ja tekemään reissuillaan muutakin kuin roikkumaan räkä poskella baaritiskillä, niin oikeasti voit löytää kivan naisen itsellesi.

Sillä maailmassa on paljon paikkoja joissa Suomalainen mies kyllä kelpaa. Ja kaikella kunnioituksella suomalaisia naisia kohtaa itse ainakin pidän perinteisemmästä asetelmasta, että mies hoitaa leivän pöytään ja nainen hoitaa kodin ja perheen. Tämä ei oikein ole sitä mitä kovinkaan moni suomalaisnainen haluaa.

Enkä edelleenkään moiti heitä siittä millään tavalla. Mutta itse olen havainnut sen toimivan vaan niin hyvin näin. Eikä nainen tietenkään myöskään ole nyrkin ja hellan välissä. Häntä tulee arvostaa ja hänen kotonaan tekemää työtään tulee kunnioittaa ihan kuten hän kunnioittaa omaasi. Hän myös tarvitsee lomaa. Ja riippumatta oli nainen Suomalainen tai vaikka Kiinalainen, niin jokainen nainen haluaa olla välillä prinsessa ; Itse olin useamman vuoden yksinhuoltaja ja hoidin niin kodin,lapset kuin työnkin.

Nykyään minulla on mukava, huolehtiva ja kaunis vaimo. Älkääkä muiden puheista välittäkö, ei sillä ole väliä, vaan sillä että olette itse onnellisia ja molemmat saavat parisuhteesta sen mitä haluvat!

Kirjoitukseni tarkoitus oli se, että älkää terveet, fiksut nuoretmiehet vaipuko masennukseen, elkääkä vajotko syrjään, mikäli sitä oikeaa ei tunnu löytyvän mistään. Laajentakaa vähän hakua ja olkaa ennakkoluulottomia, niin voi käydä hyvinkin. Toki voi saada siipeensäkin, mutta sellasta elämä ja parisuhde-elämä on. Mies hoitaa leivän pöytään Ei siihen kovin moni mies pysty nykyään, siis niin että vaimo on kotirouvana. Miehet myös edellyttävät noin yleisesti, että nainen maksaa puolet kaikesta.

Silloinkin kun vaimo on vauvalomilla yms. Tää koskee erityisesti teitä nuoria miehiä, kun te vaaditte sitä tasa-arvoa kaikessa. Jos mies on valmis elättämään yksin koko perheen niin sehän on minusta hieno asia!

Ja varmasti itään päin mentäessä löytyy hyvinkin paljon vaimokandidaatteja. Sekin on hyvä, koska se laajentaa geenipohjaa. Edellisen kaltaiset kommentit Edellisen kaltaiset kommentit ovat juuri sitä, miksi ei paljon suomalaiset idiootti-naiset kiinnosta. Koko maa on pilattu feministiskeidalla.

Sinkkuna on kuitenkin hyvä olla, jos ei suurempaa läheisyyden tarvetta ole. Voi päättää itse kaikesta, jää rahaa yli jne. Jos nainen pitäisi jostain syystä hommata, esim. Heti oletetaan että vain Idästä Suomimies saa naisen, osoittaa "arvostuksen" tason. Että vielä vuotta Että vielä vuotta jälkeenpäin keskustellaan tälläisista asiosita? Naisten asema on raamatunkin mukaan, tee lapsia, ole hyvä rakastavainen äiti, ole perhe.

Siis ole perhe ja kasvata lapsiasi. Miehet kyllä johtavat ja tekevät rahatyön sinunkin puolesta. Ehkei olisi kannattanut Ehkei olisi kannattanut valita heteroseksuaalisuutta. Jaa mitkä miehet ja minkä rahatyön? Jos perusjampan kanssa pykäät perheen, ei se ukko suinkaan akkaa elätä.

Tarkoitatko että joku oikea "johtaja" kuten valtionpäämies jotenkin elättäisi naisetkin, enpä usko. Kyllä naiset joutuu nykyisin ihan vaan elättämään itsensä ja lapsensa. Ukot huomaa nopeaan, että lapsiin menee rahaa, ja se raha on pois ukon vapaa-ajan vietosta. Jos mun tarvitsisi nyt alkaa Jos mun tarvitsisi nyt alkaa uutta miestä etsimään etsisin sen nimenomaan netin keskustelupalstoilta mutta niin että siihen käytetään aikaa paljon ennen ensimmäistäkään tapaamista.

Netti on täynnä kaikenmoisia hörhöjä mutta sekaan mahtuu myös ihan fiksuja ja hyviä miehiä mutta se ei selviä ihan äkkiä kuka on mitäkin. Netissä on hyvin helppo teeskennellä monia asioita ja muuttaa niitä itselle edulliseen suuntaan ja se myös antaa paljon anteeksi mutta ajan kanssa ne kaikki asiat tulee siellä julki ja ihmiset on yleensä aika avoimia kuitenkin.

Kirjottamalla on helpompi kertoa itsestään kun puhumalla. Raamattukin sanoo, että etsikää ensin Jumalaa, niin kaikki muu teille sitten annetaan. Pyydä Jumalaa johdattamaan sinulle kumppani, vaikka et olisikaan uskossa. Suomeen pitäisi ottaa Suomeen pitäisi ottaa kristittyjä pakolaisia tämänkin asian takia. Syyriassa olisi tarjolla kristittyjä pakolaisia, joiden tilanne on jo ennestään kaikkein heikoin. Musliminaisethan taas eivät voi avioitua kristityn miehen kanssa, eivätkä usein käännynnäisenkään kanssa, mutta muslimimiehet kyllä avioituvat kristittyjen naisten kanssa tämän tästäkin.

Ottamalla maahan siis kristittyjä ja muita ei-muslimeita vaikutetaan myös parinvalintaan tasapuolisemmin. Ei heitä koeta kiihottavina. Enpä usko kaikkien Enpä usko kaikkien ajattelevan noin. Lähi-idässä ja Afrikassa on paljon hyvännäköisiä naisia, tosin ei se ulkonäkö muutenkaan ole monelle pääasia, jos luonne on hyvä ja yhdessä synkkaa. Lähi-idän kristyistä monella on myös eurooppalaisia sukujuuria ja moni näyttääkin aika lailla ranskalaiselta tai italialaiselta - erittäin kauniita naisiakin on Lähi-idässä todella paljon.

Olen seurannut sivusta kuinka Olen seurannut sivusta kuinka jonkun muun maan naiset otetaan aviovaimoiksi, ja miten heitä kohdellaan.

3 thoughts on “Mies panee miestä sinkut helsingissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *